עובדה ידועה היא שבתאריך 21 ביוני יש יותר שעות אור ביממה מאשר בכל תאריך אחר. הצרפתים מצאו באקסטרה קרני השמש סיבה למסיבה, ומסתבר שגם אנחנו, שנה שנייה ברציפות, מציינים את היום הארוך ביותר בשנה בשלל הופעות שוות. חינם אין כסף.
עם האורחים חובבי האסקרגו נמנים הרכב ההיפ-הופ MAP , הזמרR.Wan, הזמרת ואלרי לליוט, הפסנתרן לורן אסולין, טריו אינובה, והזמרת אורליקה. אלה וחבריהם הישראלים יופיעו בשש בימות ברחבי העיר, משדרות רוטשילד ועד כיכר קדומים ביפו העתיקה.
מדריך הטרמפיסט לת"א אה-לה פרובאנס
בבמת הג'אז בכיכר קדומים, בואכה יפו העתיקה, נמצא את הפסנתרן הצרפתי לורן אסולן יחד עם תזמורת הג'אז של תל אביב שתארח את אלון אולארצ'יק. הנגנים ואולארצ'יק יבצעו ממיטב הרפטואר העולמי לתזמורת ביג בנד ובנוסף עיבודים מקוריים לשירים המוכרים של הזמר.
בבמה האקוסטית בסוזן דלל יופיעו נקמת הטרקטור עם "מטבח אקוסטי" שלהם, וטריו אינובה הצרפתי. בנוסף יתמקם שם הרכב "שדות", שמציע מישמש של מופע רוק פולק אקוסטי בשילוב מוזיקה אתנית, תחת הסלוגן "כשדילן פוגש את הברירה הטבעית".
בבמת הראפ ברחבת המשכן לאמנויות הבמה יעלו הרכב ההיפ-הופ הצרפתי מאפ יחד עם הזמר הנוכרי R WAN. בבמת פופ ברחבת סינמטק תל אביב תעלה ותבוא הזמרת בעלת השיק הפריזאי ואלרי לליו, יחד עם מופעים של איגי וקסמן ו"הצבעים של ענת".
בבמה הצרפתית בשד' רוטשילד פינת הרצל, מיקומו של המכון הצרפתי החדש, יתייצבו הזמרת אורליקה שתארח את קורין אלאל, להקת טמטמה ודי ג'יי תומר לצינגר.
מייד אין יזרעאל
ובל נשכח קצת כבוד לאומי, ונייחד לעצמנו במה ישראלית למהדרין: בבמת הרוק ברחבת מוזיאון תל אביב יופיעו כנסיית השכל, ביט 69 ומלכת הפלקט.
בשדרות רוטשילד יופיעו להקות רוק מקומיות בועטות עם קצת גראז' מלוכלך ביניהן הסטרוברי ג'אם, השקרנים וורנר אלארם. לצידם במרחב הציבורי יוקם מתחם "סקא בשדרה!", עם קיובן בי ולוס כפרוס. כשבהמשך הרחוב נמצא את הרכב בטוקדת גווארנה, להקת בראקת, רביעיית כלי מיתר, כליזמרים ועוד.
בקצה השני של העיר: (סתם לא, זה רק בגינת שינקין) נמצא את מסיבת הרחוב של פלד ואורטגה, יחד עם החברים לסצנה די ג'יי מאש ודי ג'יי יוגו, לוקץ', קלין, קרח, גיזמו ועוד רבים וטובים. בגן החשמל יתפרש מתחם רגאיי עם מופע של להקת זבולון דאב סיסטם מצד אחד, ואפיקומן סאונדסיסטם מהצד השני.