וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מגבר לגבר

מארק מקוי

16.10.2009 / 4:11

מארק מקוי לימד אותך הרבה וכעת הוא מקווה שתהפוך לגבר שתמיד רצית להיות ושבת הזוג שלך תשמח שנהיית

כשחשקת בפעם הראשונה בנערה, הדבר החשוב ביותר בשבילך היה לנשק אותה. ברגע ההוא היית מוכן לתת את כל מה שהיה לך, כדי שזה יקרה. מחר, כשיהיה לך שיש משהו "נורא נורא חשוב", אל תשכח את סיפור הנערה מפעם. משתי סיבות: ראשית, הנה פעם רצית למות בגלל מישהי והיום אתה בקושי זוכר אותה. שנית, הנה נישקת, ויותר מנערה אחת.

הזמן הוא ידיד אמת נצחי. החשוב באמת זה לא משהו שאתה יכול להשיג בעזרת כסף. ולכן וודאי זה לא כסף. אז מה כן חשוב? שב רגע במרפסת, או בחצר, או על שפת האגם. תן לעצמך לעוף כמה שנים קדימה. אם זה יומך האחרון בעולם, האם אתה שלם עם עצמך?

האם אהבת?

האם היית ראוי לאהבה?

האם היית איש הגון? הוגן?

האם נתת? (מעצמך, מיכולותיך, מרכושך)

האם שמחת?

האם שימחת?

האם היית ראוי להיות אב ילדיך?

האם רק רדפת והשגת או האם נהנית גם מהדרך?

האם השארת מדמותך ורוחך משהו שיזכרו אחריך?

לא קל אה?

עכשיו אומר לך כך:

כולנו שוגים ומיישמים מעט מדי ומאוחר מדי ממה שחשוב באמת. אם רק תזכור את זה ותיישם חלק, זה טוב. אחרי הכל זה עדיין לא יומך האחרון. אבל הוא יגיע. גם אם אתה לא רוצה לזכור את זה.

תהיה הגון, תהיה לארג', תהיה קול, מצחיק, רגיש, רחום, נסה דברים. אל תפחד. מכלום. שמור על עצמך. אל תסתבך עם הרשויות. הצ'ארם שלך לא יעזור שם. המקום היחיד בו האמת הפנימית שלך אינה חשובה זה בבית משפט.

קח את מה שיש לחיים לתת לך, ודע לתת מעצמך לאחרים. קבל את מגרעותיך. שפר את חוזקותיך. תאהב את עצמך. חייך לעולם והוא יחייך אליך בחזרה. אולי לא מיד. תהיה סבלני. תהיה קשוב. לדבר כולם יודעים, להקשיב הרבה יותר קשה. תן מקום לרגשות. פעל לפי תחושת הבטן שלך. לך היא כואבת, לא לרופא.

מכל אחד אפשר ללמוד משהו. למד. דע ממי לקבל טיפים. תן לאגו להוביל אותך כמה שתרצה לטפס, אבל דע לעזוב אותו בזמן. אגו תמידי הוא שק אבנים שאתה סוחב על הגב שלך. אם היית איתי עד עכשיו, אני אוהב אותך.

בטח בעצמך.

ד"ש לזוגתך.

שלך,

מארק מקוי.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully