שִׂים לֵב: בְּאֲתָר זֶה מֻפְעֶלֶת מַעֲרֶכֶת נָגִישׁ בִּקְלִיק הַמְּסַיַּעַת לִנְגִישׁוּת הָאֲתָר. לְחַץ Control-F11 לְהַתְאָמַת הָאֲתָר לְעִוְורִים הַמִּשְׁתַּמְּשִׁים בְּתוֹכְנַת קוֹרֵא־מָסָךְ; לְחַץ Control-F10 לִפְתִיחַת תַּפְרִיט נְגִישׁוּת.
וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

בלעדי: אורי מרק מבצע ברי סחרוף בחזרה

עינב שיף

24.12.2009 / 7:52

לקראת ערב רוק ושירה שייערך בתיאטרון תמונע, חוזר היוצר הצעיר ל"אינני אוהב אותה" שכתב טשרניחובסקי וסחרוף ביצע באלבום הבכורה שלו

דייב שחר

(צילום: דייב שחר, עריכת וידאו: רן צימט)

תיאטרון תמונע בתל אביב יארח ביום שבת, 26 בדצמבר, ערב שישלב בין רוק ושירה, עם ביצועים מיוחדים של אמנים כמו אסף ארליך, אלונה דניאל, בני בשן, רם אוריון ורות דולורס וייס עם האורחים פרופסור נסים קלדרון ושמעון אדף. אורי מרק גם ישתתף בערב הזה ויתרום גרסה משלו ל"אינני אוהב אותה" הנפלא של טשרניחובסקי, שבוצע לראשונה על ידי ברי סחרוף באלבום "הכל או כלום" וזכה גם לגרסה אדירה ב"כשהגיטרה מנסרת את הלילה", אלבום ההופעה של פורטיסחרוף. שנאמר - "או לה לה לה, או לה לה לה, או!".

*הערב ייערך פעמיים בשבת בתיאטרון תמונע, בשעה 17:00 ובשעה 22:00.

***

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully