וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אורפנד לנד תחמם את מטאליקה בישראל

עינב שיף

31.3.2010 / 11:05

להקת המטאל הישראלית המצליחה בעולם תפתח את הופעתה של להקת המטאל הגדולה בעולם, ב-22 במאי באצטדיון רמת גן

אורפנד לנד תחמם את מטאליקה בהופעתה בישראל. הפקת המופע מפרסמת היום (רביעי) כי הלהקה הישראלית נבחרה על ידי הפקת המופע והנהלת הלהקה לפתוח את המופע היוקרתי שייערך ב-22 במאי באצטדיון רמת גן. הופעתה של אורפנד לנד תחל בשעה 19:30.

אורפנד לנד נחשבת ללהקת המטאל הישראלית המצליחה בעולם, שמאחוריה הופעות בפסטיבלי ענק כמו Wacken הגרמני, הנחשב לאירוע המטאל הגדול בעולם ומכירת מאות אלפי עותקים מאלבומיה. באחרונה הוציאה הלהקה את The Never Ending" Way of ORwarriOR".

מאטליקה תגיע לישראל במסגרת סיבוב ההופעות "World Magnetic 201", במסגרתו תופיע במדינות רבות באירופה. זו תהיה ההופעה השלישית של מטאליקה בישראל והראשונה לאחר 10 שנים.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully