וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סשה ברון כהן יגלם דיקטטור בהשראת סדאם חוסיין

20.1.2011 / 19:15

השחקן יככב בסרט המבוסס על הספר "זאביבה והמלך" שכתב השליט העירקי המנוח. הסרט עתיד לצאת לאקרנים ב-2012

סשה ברון כהן אמור להיכנס בקרוב לדמותו של פרדי מרקיורי, סולן קווין, אולם בדרך הוא אוסף לעצמו עוד דמות לאוסף: דדליין הוליווד מפרסם כי במאי 2012 ייצא הסרט "הדיקטטור" בכיכובו של ברון כהן, המבוסס על הספר "זאביבה והמלך", אותו חיבר לא אחר מסדאם חוסיין.

על פי הדיווח, ברון כהן יגלם שליט ש"סיכן את חייו כדי לוודא שהדמוקרטיה לא תתקרב למדינה אותה הוא מדכא באהבה גדולה כל כך". את הסרט יביים לארי צ'רלס, מי שביים את "בוראט" ו"ברונו", שני להיטים קודמים של ברון כהן.

בספר אגב, מסופר על אישה הסובלת מבעלה הרשע, עד שמגיע המלך הטוב וגואל אותה מייסוריה. סביר להניח שאת המבנה הבסיסי הזה, יהפכו ברון כהן וצ'רלס לבדיחה מצחיקה במיוחד.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully