ביום רביעי הקרוב (12.6) תתקיים מול הבניין החדש של רשות השידור הפגנה של סטודנטים המזדהים כ -"הקו הירוק - סטודנטים שמים גבול". חברי התנועה, סטודנטים מהאוניברסיטה העברית בירושלים, רואים במינויו של בראל סכנה לחופש העיתונות.
בין הטענות שמועלות נגד בראל: איסור השימוש במילה "מתנחלים" בעקבות פנייה של השר צחי הנגבי, דרישתו לקבל לאישור מדי יום את רשימת המועמדים להשתתף כמראיינים אורחים וכמרואיינים בתכניות "שבע וחצי" ו"מבט" וביטול השתתפותו של מוטי קירשנבאום בתכנית "שבע וחצי".
"כבר זמן רב שהתקשורת מגויסת, חוסמת ביקורת לגיטימית על מדיניות הממשלה ולא מראה לנו גם את הסבל של הצד השני. עכשיו אבדה גם הבושה, ורשות השידור הממלכתית בראשות בראל הופכת לדובר הרשמי של הממשלה", כך נכתב בכרוז ההפגנה, שפורסם באתר "אינדימדיה".
הסטודנטים מפגינים: "בראל, תוציא את הלשון מהתחת של שרון"
9.6.2002 / 16:03