תמיד, מאז 1995, היו הדעות באנגליה חלוקות בקשר לקורנרשופ. אפשר לומר שזה דבר טוב. עכשיו יוצא האלבום החדש, Handcream For a Generation, וגם הוא אינו מתכוון לשבור את המסורת. לא הייתי מצטער על כך, אבל אם יש משהו שבאמת מפריע בנוגע לאלבום הזה. זה שהוא כמעט מאסטרפיס. "כמעט" לא אומר שהפספוס היה קטן, שאלמלא איזה טראק אחד שנפל לא במקום הדיסק היה יוצא מושלם. כמעט אומר שההרגשה היא שקורנרשופ נכנסו לאלבום הזה מהכיוון הנכון, שהלך הרוח בחוץ היה מתאים, שהכל ביקש שהאלבום הזה יהיה פצצה.
הפעם הטקטיקה של קורנרשופ היתה לעשות שמח ונעים. לכן הם הרכיבו מעין סלט מטבוחה שכולל Fאנק לעניין, השפעות אסיאתיות (איך לא), מעט אווירת דאפט פאנק, אפילו קצת רגאיי קריקטורי, דיסקו וגיטרות רוקנרול בטעם אואזיס. הכל מתובלן (אתם מתים על האנלוגיות הקולינריות כשזה מגיע למוזיקה) ומעורבב הפקתית בצורה הכי טובה שאני לפחות הייתי יכול לבקש.
אבל למרות שהקרקע מוכנה, העסק לא מתרומם לגבהים בלתי נשכחים. עם כל הנחמדות שלו. ובמהלך הסירקולציה הוא גם חוזר על עצמו, שזו בעיית קורנרשופ ידועה. באשר לעובדה שהם זנחו את המסרים הפוליטיים שלהם והתחילו לזיין את השכל על כלום, אין לי שום קובלנה. הבנתי, היום כשהם אומרים movement, הם מתכוונים לתנועת ריקוד. כשהם אומרים כוח לאנשים, הם כנראה מתכוונים לדיסקו. סחתיין. על כל פנים, הסינגל הסטונזאי Lessons Learned From Rocky 1 to Rocky 3" הוא אחלה, ושווה לכם לתפוס גם את הקליפ שלו, כאן או בערוץ הקליפים החביב עליכם.
bne ,Cornershop - Handcream For a Generation
כמה זה יוצא בסולם בן נר?
19.6.2002 / 10:06