השבועון "אנשים", שבדרך כלל ידוע באופן הרציני בו הוא עוקב אחר קורותיהם של הסלבס המקומיים, קלה כחמורה, מרנא רסלן ועד אדורם קייסי, פרסם בשבוע שעבר, בעזרתן האדיבה של מעצבת האופנה גלית לוי והשחקנית מיכל קפטה ששימשו כמשקיפות, את רשימת עשרת הזוגות הנוצצים ביותר בישראל. הזדמנות מצוינת לבחון את הנושא המשמח הזה בקפידה הראויה לו.
לפיכך, העשיריה הפותחת היא: פנינה רוזנבלום ומשה חיים, אורנה ומשה דץ, ריטה ורמי קליינשטין, סנדי ואקי אבני, ג'ודי ניר מוזס וסילבן שלום, אילנית לוי ואייל גולן, שרה ובנימין נתניהו, מנשה נוי וקרן מור, ענת עצמון ודן תורג'מן, חיים צינוביץ' ומורן אייזנשטיין.
עשר הערות לסדר היום:
1. השמועה העממית הנפוצה והבלתי מבוססת לגבי מרבית הגברים שנמצאים בחלק העליון של רשימת הזוגות היא שהם הומואים וחיי הנישואין שלהם הם בסך הכל סיפור כיסוי. גירסה נוספת ומתובלת של השמועה הזאת היא שכמה מהגברים האמורים מקיימים יחסי אישות עם גברים אחרים באותה הרשימה. מעניין. אם נתעמק בסיבה לשמועה הזאת, הרי שהסבר אפשרי הוא שמבין הזוגות הנדונים האשה היא בדרך כלל הדומיננטית, וכך יוצא שהגבר, שנוכחותו התקשורתית פחותה וחוסה הוא בצילה של הנקבה, הוא הומו על בטוח. בכל מקרה, אם השמועות נכונות, אזי אנו מפצירים בכם לצאת מהארון. הרבה יותר מפדח בשבילכם להיות כלבלב של בחורות.
2. משה דץ בתגובה לבחירה לרשימת הזוגות הנוצצים: "בחרתי בזוגיות עם אורנה מתוך משהו פנימי ואמיתי".
3. פרס ההקרבה המרגשת: פנינה רוזנבלום מוותרת על החלום הפוליטי בשביל שיקום הזוגיות עם בונדי ומוכיחה לכל המלעיזים כי מדובר באהבה אמיתית ולא בטריק.
4. שם החיבה הכי מפגר: סטיב. ג'ודי ניר מוזס מתעקשת לאנגלז את סילבן שלום ולהפוך אותו לאינטרנציונלי משהו-משהו. שם החיבה השני הכי מפגר: צ'ופה, כפי שמכנה אקי את סנדי.
5. הזוג הכי מפחיד: סילבן שלום וג'ודי ניר מוזס. הכוח הפוליטי והכלכלי שהשניים האלה מחזיקים בידיים פשוט לא ייאמן.
6. אילנית לוי ואייל גולן עוד לא התחתנו וכבר הכי נוצצים. והם אכן זוג משמים: הוא כבר הספיק להתבשל בסלבריטאות ואני קולט עליו שהוא רומנטיקן לא קטן, והיא צעירונת שעושה את צעדיה הראשונים בתור דוגמנית כלבויניקית. מתכון מושלם לגירושים בעוד כשלוש שנים.
7. הזוג המה-זה איכותי: מנשה נוי וקרן מור. נראים כמו משתתפים קבועים במסיבות של חילופי זוגות.
8. הזוג הכי אייטיז: ענת עצמון ודן תורג'מן. הכירו על הסט של "הלם קרב", יותר מזה? היא כבר מעבר לשיא ואילו הוא חווה רנסנס מפתיע בתור להיט אופרות סבון. אני צופה להם הופעת אורח ב"שמש" בשנתיים הקרובות.
9. הזוג שהכי צפוי לקאמבק: שרה וביבי נתניהו. אמנם יש להם סקס-אפיל של בלטה, אבל יש לי הרגשה שעוד נשמע מהם בעתיד.
10. הזוג הכי ציצי: חיים צינוביץ' ומורן אייזנשטיין.
גט
21.8.2002 / 10:44