לא כל המוזות שותקות כשהתותחים רועמים ולמרות גל פיגועי דקירה בשבוע האחרון ושני פיגועים קשים אתמול (ראשון), הוחלט שלא לדחות את אירוע חניכת והשקת היכל התרבות במעלה אדומים.
ההיכל עתיד לארח את מיטב ההצגות של התיאטרון הרפרטוארי. ההיכל, ששטחו הכולל הוא 2,741 מ"ר והוא מכיל 560 מקומות ישיבה, הוא חלק ממתחם התרבות במרכז העיר בסמוך לו נמצאת ספרייה הציבורית השלום ע"ש "בני ציון" וביה"ס למוזיקה הקונסרבטוריון שני מיזמים נוספים שאותם מימן בעיקר ג'ורג' שייפר, איש העסקים וידידו של ראש העיר בני כשריאל.
בטקס ההשקה החגיגי נכחו מנכ"ל תיאטרון הקאמרי נעם סמל, מנכ"לית תיאטרון חיפה ניצה בן צבי ומנכ"ל תיאטרון החאן בירושלים דני וייסמן. כמו כן, הנשיא ראובן (רובי) ריבלין ושרת התרבות מירי רגב הגיעו ונשאו דברים וכן יו"ר מפעל הפיס עוזי דיין. בחילופי הדברים שנאמרו מעל הבמה ניכרה התרגשות גדולה ונטען כי היכל התרבות הוא התשובה הניצחת לטרור.
בצל הטרור: נחנך היכל תרבות חדש במעלה אדומים
12.10.2015 / 7:40