וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מובי מזמין מעריצים לביים לו קליפ

22.10.2002 / 14:11

היוצר המחודד קורא להמונים לשלוח לו רעיונות. הבמאי הזוכה יזכה בתקציב של 7,500 דולר

מובי מזמין את מעריציו לביים לו קליפ. במאים בעיני עצמם נקראים לשלוח אל היוצר המחודד טרימנטים בוידאו של אחד מהטראקים באלבומו האחרון, "18". מובי יבחר בעצמו את הרעיון הזוכה מתוך עשרת הקטעים המעניינים ביותר, שישוקללו לפי הדמיון והקונספט שבהם ולא ע"פ נסיון קודם כלשהו. הרעיון הזוכה יקבל תקציב של כ-7,500 דולר על מנת ליצור וידאו קליפ באורך מלא שיופץ מסחרית.

הרב מובי, שאוהב להימצא בקשר עם מאזיניו, כבר ניצח בעבר על תחרות רמיקסים שמחה לשירו "Everytime You Touch Me", בה פיזר בסינגל ששיחרר את ערוצי הטראק השונים לטובת הקהל הרחב.

את הטריטמנטים, שגודלם לא יעלה על 2 מגה בייט, ניתן לשלוח לכתובת info@d-e-f.com עם כותרת הנושא VIDEO COMP. המועמדים נדרשים גם לשלוח מיקרו-ביוגרפיה של עצמם (לא יותר מ-50 מילה). את הקטעים ניתן לשלוח עד ה-30 בנובמבר.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully