וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

יוקה והיוקילילי

4.11.2002 / 11:56

המוזיקאית היפנית יוקה ימומוטו תופיע הערב בתיאטרון תמונע כשהיא מלווה באייל תלמודי ואדם שפלן

המוזיקאית היפנית יוקה ימומוטו תופיע הערב (שני) ב-22:30 בתיאטרון תמונע בתל אביב כשהיא רכובה על יוקילילי - הלא היא גיטרה מוקטנת בעלת ארבעה מיתרים. יוקה, שמטיילת לה בעולם וכותבת שירים באנגלית וביפנית, הספיקה כבר להשתקע לתקופות בלונדון וגם בניו יורק, שם פגשה את המוזיקאים הישראלים אייל תלמודי ואדם שפלן, איתם תופיע הערב. הזמר שלומי שבן יתארח במופע.

ינגנו וילוו את יוקה: מאיה דוניץ על חליל, אקורדיון וקלידים, חגי פרשטמן ושחר חזיזה עם תופים וכלי הקשה, אדם שפלן על קונטרבס וגלוקנשפיל ואיל תלמודי בקלרינט וחמת חלילים אירי.

הופעות נוספות של ההרכב היצירתי יתקיימו בשבת (9 בנובמבר) ב-22:00 בגדה השמאלית בתל אביב, ברביעי (13 בנובמבר) ב-20:30 בחנות התקליטים באלאנס בירושלים, ובחמישי (14 בנובמבר) ב-22:00 במבצר שוני.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully