המגזין "פיפל" הכתיר את השחקן בן אפלק כאיש הסקסי ביותר עלי אדמות לשנת 2002. אפלק בן ה-30 צועד בעקבות השחקן פירס ברוסנן, שזכה בכבוד בשנה שעברה. במגזין, שיגיע לדוכנים ביום שישי הקרוב, יפורסמו גם תגובותיהם של הוריו למאורע, אך חשוב מכך, גם כמה פנינים מפיה של ארוסתו ג'ניפר לופז.
"אני לא צריכה ש'פיפל' יגידו לי שהוא האיש הסקסי ביותר עלי אדמות. ההבדל ביני לבין המגזין הוא שבעיני הוא יהיה האיש הסקסי ביותר עלי אדמות גם כשיהיה בן מאה" מסרה ג'יי לו. הוריו חזרו והזכירו שוב ושוב כמה הם מחכים לנכדים.
השחקן יליד קליפורניה כבש את הוליווד בסערה ב-97' כשכיכב ותיסרט יחד עם חברו מילדות, מאט דיימון, את "סיפורו של וויל האנטינג", עליו זכה הצמד באוסקר התסריט. בין סרטיו גם "פרל הארבור", "כל הפחדים כולם" וסרטיו של קווין סמית.
אנריקה איגלסיאס קטף את תואר כוכב הפופ הסקסי ביותר, יו גרנט הוא מוצר היבוא הסקסי ביותר, ג'ורג' קלוני מיהר לחטוף את תואר הבמאי הסקסי ביותר, לאחר שביים סרט אחד בלבד, במה שהיה, ללא ספק, קרב צמוד ביותר עם ג'ורג' לוקאס. שר ההגנה האמריקאי דונלד ראמספלד הוא שר הקבינט הסקסי ביותר.
בן אפלק הוא האיש הסקסי ביותר עלי אדמות
21.11.2002 / 13:40