וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

כאב ביצים

12.1.2003 / 11:59

רוברט סבור ש"אנה ניקול שואו" משאירה אותנו עם הזין ביד

בוב וסטאן הם החלוצים שלפני המחנה. בוב הוא השמאלי מהשניים. בגיל צעיר דחסה אנה ניקול סמית כמויות סיליקון בלתי נדלות בשניים, והם שינו את פניהם לבלי הכר והביאו לה בתמורה חצי מיליארד דולר כמה שנים אחרי כן. עתה היא מכנה אותם בשובבות "הכלבלבים שלי", וביחד הם מריצים תוכנית מציאות.

מסתבר שמציאות, כמו גודלם של בוב וסטאן, היא עניין גמיש ביותר. במציאות של "אנה ניקול שואו" אנו מתבקשים להאמין לגעגועים העזים של אנה הצעירה, עתירת המיליונים, לבעלה המנוח, לו נישאה בהתקרבו לגיל התשעים, ואשר עוד בחייו נחזה להיות רוח רפאים, כפי שמעידות התמונות של הזוג הצעיר. אנו נדרשים להאמין למריבה הפורצת כביכול תוך כדי נסיעה בין אנה לחברתה קימי, המשתפת עמה פעולה במשחק "פאנץ' באג" (חיפושית אגרוף), כך שהיא סופגת מהלומה מזרועה העבה של אנה כל אימת שאוטו חיפושית חולף על פניהן. כד עם חצי מאפרו של המנוח בחדר השינה? ודאי! ודאי! מאמינים! החצי השני של אפרו של המנוח, אם תהיתם, נמצא אצל בנו הצעיר. זאת, אגב, מציאות אמריקאית אפשרית גם מחוץ לתוכניתה של גברת סמית.

ואם בזרוע עבה עסקינן, המציאות מאפשרת להאמין גם שאנה ניקול עסקה בשנתיים האחרונות בהזרקת סיליקון למותניים, לישבן, לירכיים ולסנטר. כשהיא מודדת בגדים תחתונים לעיני המצלמות, היא מזכירה את ההיפו הבלרינה החיננית, מתוך מחול השעות ב"פנטזיה" של דיסני. כשהיא משתרעת על ספה מנומרת בלתי אפשרית ונאנחת בעונג, נדמה שהכורסה עצמה נאנחת אף היא.

האמת היא שהסצינות הקצרות מהן מורכבת תוכניתה של אנה ניקול סמית מזכירות יותר מכל דווקא את הסצינות המקדימות את סצינות הסקס בסרטי פורנו (ערוץ 69, איכה עזבתנו???). הנה, אנה מניחה את כד האפר על הטלוויזיה ותכף תמשוך למיטתה את עורך הדין הצעיר, שסימני ליפסטיק מרוחים על לחיו, תפתח את רוכסן מכנסיו... אך לא. הסצינה נגמרת ומתחלפת. ומה עתה? אולי קטע לסבי עם קימי? אבל המריבה במכונית אינה מסתיימת בנשיקות לוהטות, וקימי אינה אוחזת בבוב וסטאן. שוב קאט. נשארנו עם הזין ביד.

בתוך בליל השואו המלאכותי, הפשטני והוולגרי, בצבץ רגע אחד של חסד, שבריר של אנושיות. אנה וצוותה צופים יחדיו בראיון שלה אצל לארי קינג. לארי שואל אם שימשה כדוגמנית לפני הופעתה ב"פלייבוי". אנה על המסך נבוכה, היא לא הבינה את השאלה המסובכת. אנה שעל הכורסה מתבוננת בריכוז, צופה בעצמה ומפטירה: "טיפשה". לא ולא. טיפשה ודאי שלא. יש לנו עוד הרבה מה ללמוד ממך.

בעוד ימים ספורים תפתח מעצמת על במלחמה, אשר גורלנו קשור בה קשר אמיץ. זו המציאות. אבל האומה האיתנה הזו, החזקה והגאה, מאמינה גם במציאות של אנה ניקול סמית. ואנו, אנה אנו באים?


* התוכנית משודרת בימי שישי בשעה 23:05 ובשידורים חוזרים בימי שבת בשעה 23:20 ובימי שלישי בשעה 21:55 בערוץ !E

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully