וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

זמר הרוק האגדי חשף: "אמרו לי שאני הולך ומתעוור"

עודכן לאחרונה: 30.3.2025 / 13:48

סולן להקת "The Who", רוג'ר דלטרי בן ה-81, הודה כי ראייתו מידרדרת. "הבעיה עם העבודה הזאת היא שאתה מתחרש. ועכשיו אמרו לי שאני מתעוור. אם אאבד גם את הקול שלי אהפוך לגמרי לטומי", אמר, בהתייחס לגיבור אופרת הרוק המיתולוגית של ההרכב

רוג'ר דאלטריי מלהקת THE WHO מופיע בסופרבול. רויטרס
רוג'ר דלטרי/רויטרס

רוג'ר דלטרי, הסולן האגדי של להקת "המי", חשף כי הוא הולך ומתעוור במהלך הופעה של ההרכב ברויאל אלברט הול בלונדון.

"הבעיה עם העבודה הזאת היא שאתה מתחרש. ועכשיו אמרו לי שאני מתעוור", סיפר הזמר בן ה-81 לקהל באירוע התרמה לילדים ונוער חולי סרטן. "תודה לאל שעדיין יש לי את הקול שלי. אם אאבד אותו אני אהיה לגמרי טומי", צחק, בהתייחס לגיבור של אופרת הרוק הקלאסית של ההרכב מ-1969, שהוא עיוור, חירש ואילם.

להקת המי (The Who) היא אחד מהרכבי הרוק הגדולים בכל הזמנים, ואחד מסמלי הרוק של שנות ה-60. בין שיריהם הגדולים "My Generation", "Behind Blue Eyes", "Pinball Wizard"', "The Kids Are Alright" ואחרים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully