וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מכרסמים מתים בכל מקום: הזוועה שנחשפה בבית של ג'ין הקמן ואשתו

עודכן לאחרונה: 15.4.2025 / 21:39

דוח בריאותי שפורסם באתר אמריקאי חשף סימני מכרסמים במבנים שונים באחוזת הזוג שמת לפני כחודשיים

ג'ין הקמן ורעייתו בטסי. Kevin Winter, GettyImages
ג'ין הקמן ואשתו/GettyImages, Kevin Winter

דוח חדש שנחשף באתר הרכילות האמריקאי TMZ חושף פרטים מטרידים על התנאים ששררו באחוזתם של השחקן ההוליוודי ג'ין הקמן ורעייתו בטסי ארקאווה בניו מקסיקו אשר הלכו לעולמם לפני כחודשיים.

כזכור, לפי דוח נתיחת המוות התגלה כי הקמן וארקאווה מתו "מסיבות טבעיות" ובהפרש של שבעה ימים זו מזה. ארקאווה מתה ככל הנראה ב-11 בפברואר מתסמונת ריאתית נדירה בעקבות הידבקות בנגיף ההנטה - שנושאים בדרך כלל מכרסמים - בעוד שהקמן מת ב-18 בפברואר ממחלת לב, זאת בהתבסס על מידע מקוצב הלב, ועל רקע "מחלת אלצהיימר מתקדמת". בהתחשב במצב המתקדם של מחלת האלצהיימר ממנה סבל, הרופאה הוסיפה שייתכן שהוא כלל לא היה מודע למות אשתו.

המחלה הקטלנית שבה לקתה ארקאוה מתפשטת דרך שתן והפרשות של חולדות ועכברים, לרוב כאשר אדם מנקה עליות גג או מרתפים. במקרה של הקמן ובטסי, צואת מכרסמים נמצאה בשלושה מוסכים, שני בתי אירוח ושלושה מחסנים בשטח האחוזה. מכרסם חי, מכרסם מת וקן מכרסמים נמצאו בשלושת המוסכים באחוזה. במקביל, בשני כלי רכב שהיו בשטח האחוזה נמצאו גם סימנים להימצאות מכרסמים - קינים, הפרשות, ועדויות לנוכחות המזיקים. החוקרים אף גילו מלכודות חיות שהוצבו במבנים החיצוניים.

ג'ין הקמן, גלובוס הזהב, 19 בינואר 2003. Kevin Winter/Getty Images, GettyImages
ג'ין הקמן/GettyImages, Kevin Winter/Getty Images

ב-26 בפברואר נמצאו השחקן, אשתו מזה 34 שנים וכלבם מתים בביתם בסנטה פה, ניו מקסיקו. הכלב נמצא מת בארגז. עדיין לא ידועה מה סיבת מות הכלב. ייתכן שמותו נגרם מרעב אבל הסיבה הרשמית טרם הובהרה.

הקמן התפרסם בעיקר בתפקידו כבלש ג'ימי "פופאי" דויל בסרט המתח המהולל "הקשר הצרפתי" (1971), תפקיד שהקנה לו את פרס האוסקר הראשון שלו לשחקן הטוב ביותר. הוא זכה באוסקר שני על תפקידו כשריף "ליטל" ביל דאגט במערבון של קלינט איסטווד "בלתי נסלח" (1992). בין סרטיו המפורסמים האחרים היו "בוני וקלייד" (1967), "הרפתקה בפוסידון" (1972), "השיחה" (1974), "סופרמן" (1978) בתפקיד לקס לות'ור, "ללא מוצא" (1987), "מיסיסיפי בוערת" (1988) שהקנה לו מועמדות נוספת לאוסקר, ו"משפחת טננבאום" (2001).

  • עוד באותו נושא:
  • ג'ין הקמן

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully