וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

כמו אקדח טעון געגועים: ליאור נרקיס מחדש את שלמה ארצי

20.4.2025 / 10:00

40 שנה אחרי שפתח את "לילה לא שקט" והפך לאחד ההמנונים הגדולים של ארצי בכל הזמנים, "שדות של אירוסים" מקבל גרסת כיסוי חדשה של ליאור נרקיס לקראת ימי הזיכרון: "כל מילה בשיר חקוקה בנשמתי והלחן מפלח את הלב"

הזמר ליאור נרקיס מוציא הבוקר (ראשון) גרסת כיסוי חדשה להמנון "שדות של אירוסים" של שלמה ארצי, לקראת ימי הזיכרון. את השיר, שכתב והלחין ארצי, עיבד והפיק גדי גולדמן.

"שדות של אירוסים" פתח את "לילה לא שקט", אלבום המופת של ארצי מ-1985, והפך עם השנים לאחד מהשירים המצליחים ביותר שלו והמזוהים עימו ביותר. הוא זכה בעבר לגרסת כיסוי מצליחה במיוחד של יהודה סעדו בגמר העונה השלישית של תכנית הריאליטי "כוכב נולד".

"השיר הישראלי שכובש לי הלב כל פעם מחדש", תיאר אותו נרקיס. "הטקסט של שלמה שכל מילה בו חקוקה בנשמתי מאז שהייתי נער והלחן שמפלח ופותח את הלב. יש לי הכבוד לשיר שיר של האמן הישראלי הכי גדול בעיניי". הוא הוסיף כי ביצע אותו "ביראת כבוד" כלפי הזמר.

"מקווה שהביצוע יגע בלב של מי שזקוק להחלמה ולכל מי שזקוק לחיבוק ואהבה", הוסיף.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully