קארין קבסה, הכתבת בחיפה ובצפון של רשת 13, דיווחה לתוכנית "העולם הבוקר" בערוץ, תוכנית בהגשת עומר ירדני, על טיל הלאו שנורה לעבר שכונת מגורים בקריות. לאחר שטעתה, הגיבה בצורה מביכה שמדמה קיא. "טוב, מהתחלה", אמרה. למרבה הפדיחה, הערוץ שידר את ה"טייק" השגוי בשוגג, ואילו המגיש עומר ירדני הנבוך נאלץ להמשיך הלאה למרות הפדיחה.
אתמול כאמור נורה טיל לאו לעבר דירת מגורים ריקה מדיירים וללא נפגעים בקריית אתא - ככל הנראה על רקע פלילי. שוטרי תחנת זבולון החלו באיסוף ממצאים וראיות במסגרת החקירה שנפתחה.
פדיחה דומה קרתה באותו ערוץ ממש, בדיוק לפני שנה. כתבת החינוך של חדשות 13, ליאור ורוצלבסקי, דיווחה אז למהדורת השבת של הערוץ על השבתת מערכת החינוך ברקע ההיערכות למתקפה אירנית צפויה, אלא שבמהלך הדיווח שלה היא טעתה וקיללה "כוסאמק ערס". מגישת המהדורה תמר איש שלום לקחה את השידור מידיה ברגע שהבינה מה קורה. מחדשות 13 נמסר אז בתגובה: "ליאור הקליטה דיווח למבזקי הלילה ולא היתה מחוברת לשידור, עברו אליה בטעות מבלי שידעה וברגע שהתבררה התקלה ירדו משידור".