התקרית האלימה שבסופה סולק גלעד פרץ מבית האח הגדול שודרה אתמול - ורוב הגולשים זועמים על הפקת האח הגדול שהחליטה להוציא את גלעד מהבית בעקבות אותה תקרית. רבים מהגולשים טוענים כי גלעד כלל לא התכוון לפגוע פיזית באלאיה וכי מעשהו של טל - כשבלם פיזית את גלעד - היה מוגזם לחלוטין.
"אם כבר אז טל היה האלים פה וגרם לדרמה ממש גדולה וסתם אלאיה בכתה בשביל לייצר דרמה, למרות שהיא לא היתה שום קורבן. רק גלעד שילם את המחיר על לא עוול בכפו!", כתב אחד הגולשים. אחר הוסיף: "10 פעמים ראיתי את הקטע. האשם היחידי זה טל והתגובה הפסיכית שלו, הוא לא נגע בה ולא התכוון, פשוט העיפו את הבחור הכי טוב בתולדות האח הגדול, הזייה".
גולש אחר פנה ל'אח הגדול' רועי עוז וביקש ממנו לחזור בו: "לרועי עוז, רוב המגיבים כאן סבורים שטעית. טעית שהדחת את גלעד. טעית ובגדול. מגיע לו לחזור. חזור בך".
גולשים נוספים הביעו זעם על ההחלטה להוציא את גלעד - בניגוד להחלטה להשאיר את מאור ודרור: "הכי עלוב בעולם. ולמה הוציאו אותו? איפה ההפקה עם הבריונות של מאור? עם המילים? התנהגות? והדיבור הדוחה של דרור? מי יושב שם מאחורי המסך ונותן יד לפאקינג דבר הזה?".
גולש אחר כתב: "טל קצת הגזים בתגובה שלו למרות שהכוונה שלו הייתה טובה אבל זה מה שגרם לסיטואציה להיראות מוגזמת. אני בטוחה שגלעד לא היה מרים עליה יד ולא כלום, וגם אם היה מקלל, קללות זה לא פחות נורא מהדברים שמאור אמרה לשני ולצערנו מאור ממשיכה להיות בבית ולא מקבלת שום אזהרה ושום כלום".
גולש נוסף הסכים: "לא הוגן!!!! טל קפץ עליו כמו רמבו. הוא אפילו לא התכוון להרים יד". גולשת אחרת טענה כי גלעד צריך לתבוע את ההפקה: "אם הייתי גלעד הייתי תובע את ההפקה, רואים בבירור שהוא לא אשם". גולשת אחרת כתבה: "כן, הבן אדם יצא מהכלים. כן, היא פגע לו בנקודות רגישות. אבל מפה ועד להוציא אותו מהבית?! ערוץ 13, קצת נדפק לכם המוח. יש שם אנשים בתוך התוכנית הזאת עם הרבה יותר מלוכלך ומגעיל בהתנהגות בריונית נכון לא עם הידיים אבל עם הפה אותם צריך להוציא".
מנגד, היו תגובות מעטות שתמכו בהחלטה לסלק את גלעד: "טוב שיצא. אין מקום לאלימות, בטח לא נגד טרנסיות בקהילה שלנו. כולנו עם אלאיה כל הקהילה איתך ותומכת בך אלאיה. ואתה מר גלעד פרץ, תשמור תפרץ שלך ותטפל בכעסים שלך ולא משנה מה. אם טל לא היה עוצר אותך לא רוצה לחשוב מה היה ראינו וזה הספיק לנו. שבוע לפני מצעד הגאווה וזה הכי נכון לנו שמצעד שבוע הבא עדיין קיים לצערנו כי צריכים להיות נגד אלימות והומופוביה".