וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ברקוביץ' אמר שאפשר לחזור לעשות סקס. מוריה אסרף הגיבה בהלם

עודכן לאחרונה: 24.6.2025 / 21:12

"סוף סוף אפשר לחזור לעשות אהבה, היה קשה בלילות האלה", אמר אייל ברקוביץ' למגישה שלצדו מוריה אסרף, בפתח דיון על הפסקת האש בין ישראל לאיראן בתכניתם המשותפת ברשת 13. צפו בתגובה של אסרף

אייל ברקוביץ' הצליח להביך קשות את המגישה שלצדו, מוריה אסרף, כשדיבר על יחסי מין בשידור חי. במהלך דיון על הפסקת האש בין ישראל לאיראן בתכניתם "מוריה וברקו" המשודרת בערוץ 13, ייחל לכך שיוכל להחזיר את שגרת האינטימיות שלו ושל בת זוגו, כעת כשהושגה הפסקת אש.

"קודם כל, אפשר לחזור לעשות אהבה. את יודעת, היה קשה בלילות האלה בממ"ד", אמר ברקוביץ'. מוריה הנבוכה השפילה מבט ונקרעה מצחוק. "למה את נבוכה?", שאל אותה ברקוביץ'. "אני, אין לי מילים", אמרה מוריה, בעוד ברקוביץ' מביט לעבר עובדי חדשות 13 שצוחקים מסביב: "למה כולם צוחקים שם מאחורה? מה, השתגעתם?". לסיום דיבר ברצינות: "אני לא חושב שיש עוד עם אחד בכל הגלובוס הזה שיכול להתמודד כמו שאנחנו מתמודדים".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully