פסטיבל ראשון לציון יציין השנה שני חגיגות משמעותיות עם מופעים חד-פעמיים מיוחדים. הפסטיבל יחגוג 55 שנות קריירה לריקי גל, ששיריה מהווים חלק בלתי נפרד מפסקול החיים הישראלי, בהפקה ייחודית שבה תבצע את להיטיה מכל הזמנים ותארח את יהודה פוליקר, מירי מסיקה ועידן חביב.
בנוסף יחגוג הפסטיבל 75 שנה לאלון אולארצ'יק, מהמשמעותיים והאהובים בתרבות הישראלית, במופע חד-פעמי שבו יארח את חבריו לכוורת - גידי גוב, דני סנדרסון ופוגי, לצד אורחים בולטים נוספים כמו דודו טסה, טיפקס וקרולינה.
שורת המופעים הנוספים תכלול את ישי ריבו המארח את אמיר דדון, נסרין וזהבה בן בשני מופעים בערב אחד, ורן דנקר במופע בימתי בליווי רקדנים. רמי קליינשטיין במופע "ביום של הפצצה" הפסטיבל לאלבומו האיקוני ויארח את אפרת גוש, ואילו שלישיית שוקולד מנטה מסטיק תציג מופע נוסטלגי עם טוויסט מודרני.
הפסטיבל יכלול גם הופעות של אגם בוחבוט, אליעד, בן-צור, היהודים, הפרויקט של רביבו, ליאור נרקיס וסאבלימינל, ויתקיים במתחמים שונים ברחבי העיר: גן המושבה, רחבת בניין העירייה ובית העם.
האירוע יתקיים בין התאריכים 8-11 באוקטובר 2025 במהלך חול המועד סוכות. כרטיסים ומידע נוסף ניתן למצוא כאן.
פסטיבל ראשון לציון 2025 חוגג 75 שנה לאולארצ'יק ו-55 לריקי גל
עודכן לאחרונה: 12.8.2025 / 9:55