יובל רפאל תשיק בחול המועד סוכות מופע חדש, "Yovel Rafael LIVE", שיתקיים בחמישי, 9 באוקטובר, באמפי תל אביב, גני יהושע. זהו מופע הבכורה שלה לאחר השתתפותה באירוויזיון 2025, שבו זכתה במקום הראשון בהצבעת הקהל ובמקום השני בדירוג הכללי.
המופע, בהפקה מוזיקלית של עמוס בן דוד, יכלול כמובן את "New Day Will Rise", השיר שביצעה באירוויזיון, לצד ביצועים בולטים מהופעותיה ב"הכוכב הבא" כמו "ציפור מדבר", "Dancing Queen" ו-"Anyone", וכן עיבודים חדשים לשירים הקרובים לליבה. על הבמה תלווה את רפאל להקת נגנים, ולצדם יתארחו אמנים אורחים.
"המופע הזה נולד מתוך רצון פשוט ואמיתי להגיע, להיות ולהיפגש עם הקהל שלי. זה שליווה אותי, תמך בי, החזיק אותי בכל שלב בדרך. זו הדרך שלי לומר לו תודה", מסרה רפאל. "אני כל כך מחכה להתרגש, לשמוח ולרקוד איתכם, ויותר מהכל - לפגוש אתכם".
כרטיסים ניתן לרכוש כאן.
מהאירוויזיון לאמפי: יובל רפאל משיקה מופע בכורה בחול המועד סוכות באמפי תל אביב
עודכן לאחרונה: 20.8.2025 / 9:02