וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

דורון מזר: "סעדתי גם אבא וגם אימא עד השנייה האחרונה"

עודכן לאחרונה: 26.8.2025 / 13:17

הזמר התייחס לשנה שעברה עליו ללא אימו ולשיר לזכרה 'מטאור': "הייתה אישה אופטימית, אהבה לשיר ולרקוד, היה לה משהו בתוכה שמתנגן"

בשנים האחרונות הזמר דורון מזר סעד את אימו במסירות ובאהבה גדולה. לפני שנה היא נשמה את נשימתה האחרונה ונפטרה. בריאיון ל-103fm הוא סיפר על הקשר העמוק שהיה לו עם הוריו ועל הכתיבה של השיר המרגש לזכרה "מטאור".

"כשחזרתי מחו"ל הרגשתי צורך להיות עם ההורים שלי. לפצות אותם על הזמן שנעדרתי. הייתי איתם, גרתי איתם, לקחתי אותם לטיולים. נהניתי בחברתם, מצבם שגרתי איתם היה בסדר גמור. הייתי לוקח אותם איתי להופעות, כולם הכירו אותם, כאילו הם היו בצוות שלי. ראיתי רק את ההורים שלי מול העיניים, לא יציאות ולא כלום. לא אישה גם", סיפר מזר.

"בראש מעייני תמיד הייתה המשפחה. זה הילד שלי, הקריירה שלי, זוגיות לא הייתה. היום, המצב שלי שונה. אני סעדתי גם אבא וגם אימא עד השנייה האחרונה לצערי הרב. אימא שלי הגיעה ל-88 ואבא שלי ל-93. השנה הראשונה מאוד קשה", שיתף.

על השיר שנכתב עליהם סיפר: "אימא שלי הייתה אישה מאוד אופטימית, כל הזמן רוקדת ושרה, מתה להיות זמרת, באופי ובתכונות שלה. אם היא הייתה רוצה היא הייתה יכולה להופיע על במות. היא אהבה לשיר, היה לה משהו בתוכה שמתנגן. האווירה הזו מאוד התאימה לה".

  • עוד באותו נושא:
  • דורון מזר

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully