וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

HBO MAX רכשה את הסדרה "שחר אדום" ותשדר אותה ב-7 באוקטובר

עודכן לאחרונה: 16.9.2025 / 13:40

הדרמה של yes נוצרה ובויימה על ידי עודד דוידוף ומביאה בין היתר את סיפוריהם של עומר שם-טוב וסבין תעסה, בכיכובם של ליאור אשכנזי, יובל סמו, יעל אבקסיס ועוד. זוהי הסדרה הראשונה על אירועי ה-7 באוקטובר שתשודר בארצות הברית, ב-HBO MAX

פרומו לסדרה "שחר אדום" של yes העוסקת בשבעה באוקטובר בהשתתפות יובל סמו ויעל אבקסיס/סטילס: רמי קצב, וידאו: yes

הדרמה של yes נוצרה ובויימה על ידי עודד דוידוף ומביאה בין היתר את סיפוריהם של עומר שם-טוב וסבין תעסה, בכיכובם של ליאור אשכנזי, יובל סמו, יעל אבקסיס ועוד. זוהי הסדרה הראשונה על אירועי ה-7 באוקטובר שתשודר בארצות הברית, ב-HBO MAX

ענקית הטלוויזיה HBO MAX רוכשת את הסדרה "שחר אדום" של yes על אירועי השבת השחורה, ותשדר אותה ב-7 לאוקטובר. הדרמה, שנוצרה ובויימה על ידי עודד דוידוף והופקה על ידי פוקס אינטרטיימנט וסרטי מוריה בשותפות עם זואה פילמס וספארקס גו, מביאה בין היתר את סיפוריהם של עומר שם-טוב וסבין תעסה, בכיכובם של ליאור אשכנזי, יובל סמו, יעל אבקסיס ועוד. זוהי הסדרה הראשונה על אירועי ה-7 באוקטובר שתשודר בארצות הברית, ב-HBO MAX.

פרננדו סזו, ראש אולפני פוקס אינטרנטיימנט, מסר כי "האירועים הטראגיים של ה-7 באוקטובר השפיעו על כולנו באופן עמוק. מהרגע הראשון של הפקת הסדרה התייחסנו אליה ברגישות אך גם בתחושת דחיפות, תוך שמירה על כבוד הקורבנות והשורדים הגיבורים".

דניאל פינקלמן, מייסד ספארקס גו ומיוצרי הסדרה, מסר: "בימים בהם האמת הפכה למושג שברירי, הדבר הנכון והעוצמתי לעשות הוא להביא סיפורים אנושיים שיפתחו את הלבבות ויביאו ליצירת שיח משמעותי".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully