וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

"השירים צרחו עליי: כמה זמן אפשר להשאיר אותנו ככה?"

עודכן לאחרונה: 29.9.2025 / 10:48

דאנה איבגי הוציאה שיר חדש שמשבח את האיטיות: "השיר מדבר על יותר עכשיו - פחות להיות במרדף, פחות להיות בחרדה", אמרה לאיריס קול ב-103fm

השחקנית דאנה איבגי הוציאה שיר חדש בשם "יותר לאט" בדיוק בזמן שהיא מככבת בשני סרטים - "חמצן" ו"חיים ללא כיסוי", משתתפת בעיבוד המצליח של תיאטרון הבימה לקלאסיקה השייקספירית "הסוחר מוונציה" - ובסדרה "גחליליות".

בשיחה עם איריס קול ב-103fm סיפרה איבגי על שירה החדש: "אני אומרת לעצמי, כתבתי את השיר בשבילי, כדי שארגע. מאוד כבד לסחוב הכול כל הזמן, כל רגע וכל מבט". על המוטיב החוזר בשיר שתוהה מה לזרוק ומה לארוז, אמרה: "אני בדרך לשם. לפעמים גם כשאת יודעת, זה לא עוזר לך לעשות את זה. יש דברים שאני רוצה יותר עכשיו: כמו שחרור החטופים, כמו סוף המלחמה. זה לא קשור ליותר מהר, אלא ליותר עכשיו. וגם השיר מדבר על יותר עכשיו - פחות להיות במרדף, פחות להיות בחרדה".

ב-6 בנובמבר תופיע איבגי עם שיריה החדשים במוזיאון תל אביב לאמנות, במסגרת פסטיבל בניהולו של שלומי שבן. היא תארח את חברתה לסדרה 'גחליליות', נינט. "אנחנו לא מבינות איפה היינו קודם, יש בינינו חיבור רציני ביותר". ומה עם אלבום חדש? איבגי הבטיחה כי הוא יצא בקרוב. "השירים יגיעו, הם מבושלים, וסוף סוף פיניתי להם זמן. השירים צרחו עליי: כמה זמן אפשר להשאיר אותנו ככה?".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully