וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

"חברות" חוזרת לעונה חמישית ברשת 13 לאחר שבע שנות הפסקה

עודכן לאחרונה: 9.11.2025 / 10:57

שבע שנים אחרי ששודרה לאחרונה, ומאז גם זכתה לשלל עיבודים עולמיים, הסדרה שיצרו ליטל שוורץ, שי בן עטר וליאת שביט תשוב למסך של רשת 13 עם עונה חמישית

חברות, לירית בלבן, מגי אזרזר, ליטל שוורץ, לירון ויסמן. ענבל מרמרי,
לקח קצת זמן אבל הנה הן שבות. "חברות"/ענבל מרמרי

שבע שנים לאחר שירדה מהמסך, הסדרה הקומית "חברות" זוכה לעונה חמישית חדשה ברשת 13. נועה (ליטל שוורץ), פזית (לירית בלבן), שני (מגי אזרזר) וורד (לירון ויסמן) חוזרות לחייהן הסבוכים, כשהן בוגרות ומנוסות יותר - אך ממשיכות לעשות את אותן טעויות, וגם כמה חדשות.

את הסדרה יצרו ליטל שוורץ, שי בן עטר וליאת שביט, והיא הופקה על ידי יואב גרוס. מאז שעלתה לראשונה בשנת 2013 הפכה "חברות" לאחת הקומדיות המצליחות בטלוויזיה הישראלית, זכתה בפרס הבינלאומי "ורד הזהב" ונמכרה למדינות רבות ברחבי העולם, בהן בריטניה, צרפת, פולין ובלגיה.

"אנחנו מאושרים להחזיר את נועה, שני, פזית וורד למסך", מסרו יוצרי הסדרה. "כמו כל עם ישראל הן מותשות יותר, מבוגרות יותר, אבל הן עדיין כאן ובאות לעשות שמח. כמו לאבוקדו גם לנו לקח זמן להבשיל - ועכשיו זה קורה".

בעלילת העונה החמישית, הספסל בגן השעשועים התחלף בבית קפה חדש בקניון השכונתי, והחברות ממשיכות להתמודד עם חיי נישואים, ילדים, קריירה וחברות שלא מפסיקה להיבחן. נועה מנסה לגשר בין שתי בנותיה המתבגרת והצעירה, פזית נלחמת בכינים של הרצל ובתה המתחתנת, ורד מנסה לשמור על פאסון כאם לתאומים, ושני, שמאסה במשטרה, מתקדמת דווקא לתפקיד מפקדת תחנה.

מועד עליית העונה החדשה טרם פורסם.

  • עוד באותו נושא:
  • חברות

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully