וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עם עידן עמדי, אביתר בנאי ושלומי שבן: אלון אהל עולה לבמה

עודכן לאחרונה: 24.12.2025 / 8:03

אחרי 738 ימים בשבי, אלון אהל מגשים את חלומו ועולה על במה עם מיטב אמני ישראל ב-9 בפברואר. אלון אהל: "חשוב לי להראות לכולם שהאור מנצח את החושך. אני בא לחבק ולומר תודה לכל אותם אנשים שתמכו בי"

אלון אהל. עמית נעים,
אלון אהל/עמית נעים

זמן קצר לאחר שחרורו של אלון אהל מהשבי, הוא סיפר מהו החלום הגדול ביותר שלו - לחגוג את החיים לצד האמנים האהובים עליו, שהשירים שלהם היו משמעותיים עבורו בתקופת השבי. כעת החלום מתגשם: אלון, נגן פסנתר מחונן מילדות, שהנגינה והמוזיקה הם חלק ענק בחייו, יעלה לראשונה על במת האנגר 11 למופע חגיגי וחד פעמי, עם מיטב האמנים שיופיעו לצדו בהתנדבות באירוע המרגש.

המופע יתקיים ב-9 בפברואר ויופיעו איתו אביתר בנאי, אלון עדר, גיא מזיג, גל תורן, מארינה מקסימיליאן, מוניקה סקס, עידן עמדי, קרולינה ושלומי שבן. על הבמה תופיע להקה מלאה אלון שינגן על פסנתר. הוא ילווה בנגינה ושירה את האמנים המתארחים, לצד שיתוף קטעים אישיים לאורך המופע. על ההפקה המוזיקלית אמון עמוס בן דוד. לרכישת כרטיסים.

מחירי הכרטיסים ינועו בין 250 ל-500 שקל כאשר כל הכנסות המופע קודש לקופת השיקום של אלון.

אלון אהל/צילום מסך, חדשות 12

אלון אהל מסר: "אני נרגש מאד לקראת המופע. זו פעם ראשונה שאני עולה לבמה כזו וזה כבוד עצום בשבילי לחלוק את הבמה עם אותם אמנים שהשירים שלהם ליוו אותי כל התקופה. חשוב לי להראות לכולם שהאור מנצח את החושך. אני בא לחבק ולומר תודה לכל אותם אנשים שתמכו בי ובמשפחה שלי ולחגוג איתכם את החיים".

אמו של אלון, עידית אהל, הוסיפה: "ברגעים הכי קשים שאלון היה בשבי הייתי עוצמת את העיניים ומדמיינת אותו מנגן על במה מול אלפי אנשים והוא פשוט מאושר, ועכשיו זה קורה. אושר זה לראות חלומות מתגשמים, אלון פה איתנו וחיי את המוזיקה , חיי את החיים".

  • עוד באותו נושא:
  • אלון אהל

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully