וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

משולחן השופטים לרחבה: שירי מימון תתחרה בתכנית "רוקדים עם כוכבים"

עודכן לאחרונה: 5.2.2026 / 11:23

הזמרת ושופטת "הכוכב הבא" היא השם הראשון שמוכרז מקרב משתתפי העונה הבאה של הריאליטי. התכנית צפויה לעלות בקיץ הקרוב

אמיר וסנה רוקדים עם כוכבים/קשת 12

עכשיו היא זו שתקבל ציונים מהשופטים: שירי מימון תתחרה בעונה החדשה של "רוקדים עם כוכבים" - כך הודיע היום (חמישי) ערוץ קשת 12.

מימון, זמרת מצליחה וגם שופטת "הכוכב הבא" (ובעבר "אקס פקטור"), היא השם הראשון שמוכרז מקרב משתתפי העונה הבאה של התכנית, שצפויה לעלות לשידור במהלך הקיץ הקרוב. כזכור, זו לא הפעם הראשונה שהיא מתחרה בריאליטי: היא פרצה לחיינו לפני 23 שנה כפיינליסטית בעונה הראשונה והמיתולוגית של "כוכב נולד".

בעונה האחרונה של התכנית זכו השחקן אמיר שורוש ("קופה ראשית", "ארץ נהדרת") וסנה סוקול. למקום השני הגיעו הג'ודוקא שגיא מוקי והרקדנית נינה סול ולמקום השלישי - הזמרת רוני דלומי והרקדן לוטם מדמוני.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully