רחלי כספי, אשתו של המוזיקאי מתי כספי שהלך השבוע לעולמו בגיל 76 לאחר מאבק במחלת הסרטן, ספדה לו בכאב בפוסט שפרסמה בפייסבוק.
היא העלתה סרטון של מתי כספי שר את השיר "אני יודע שאני אמות בקיץ" וכתבה: "דבשלי, תמיד צדקת.
רק לא בשיר הזה. לא הספקת להגיע לקיץ כדי לא להיות איתנו. החליטו להקדים את המועד. תמיד היית מאוד שובב ואמרת דברים שאסור לומר. כך או אחרת דבשלי ואהוב חיי, האהבה שלנו שרדה את כל הסערות: את הנבזיות, את ההכפשות וההשמצות את אי הצדק המשווע, הרוע, האכזריות, המגמתיות, הרדיפה והקנאה.
"היית ותישאר האחד והיחיד בחיי ולא כי: "עוד מעט כמעט אנו גוף אחד" אלא כי תמיד היינו 2 החלקים שחסרים בפאזל של האהבה המושלמת. שלך לנצח. בכל עולם שתהיה - אגיע".
בתוך כך, דורין כספי - רעייתו לשעבר של מתי כספי שנישואיה אליו הסתיימו בפיצוץ גדול - שינתה באופן תמוה את הסטטוס שלה בדף הפייסבוק שלה ל"אלמנה" וציינה את התאריך שבו התאלמנה - 8 בפברואר 2026, התאריך שבו מתי כספי הלך לעולמו. לשניים שני ילדים - ברית כספי ובר כספי. דורין ומתי נפרדו בשנת 1990 בקרב גירושים מכוער.
