וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

"איימו עלי: תעזוב את 'הארי פוטר' או שנרצח אותך"

עודכן לאחרונה: 22.3.2026 / 11:57

השחקן פאפה אסיידו, שצפוי לגלם בסדרה החדשה של HBO את סוורוס סנייפ, סיפר על איומי מוות שקיבל ברשת: "אף אחד לא צריך להתמודד עם זה בגלל העבודה שלו"

טריילר "הארי פוטר: ספיישל האיחוד"/וורנר

מחליא: השחקן פאפה אסיידו קיבל איומי מוות ברשת אחרי שלוהק לתפקיד סוורוס סנייפ בסדרה החדשה על פי "הארי פוטר".

אסיידו הבריטי, שמוכר מסדרות כמו "להרוס אותך" ו"כנופיות לונדון", צפוי להיכנס לנעליו של אלן ריקמן בסדרה של HBO. בגלל צבע עורו השחור, הליהוק שלו לתפקיד סנייפ עורר שלל תגובות גזעניות. על האיומות שבהן הוא סיפר בריאיון לסאנדיי טיימס אוף לונדון.

"נאמר לי: 'תפרוש או שארצח אותך", סיפר. "המציאות היא שאם אני אביט באינסטגרם אני אראה מישהו אומר, 'אני עומד לבוא לבית שלך ולהרוג אותך'. אז בעוד אני די משוכנע שלא עומדים לרצוח אותי... המשפט הזה יכול להזדקן רע! אבל כן, בעוד אני מקווה שאהיה בסדר, אף אחד לא צריך להתמודד עם זה בגלל שהוא עושה את העבודה שלו. הרבה אנשים מניחים את החיים שלהם על הכף בעבודה שלהם. אני משחק קוסם ב'הארי פוטר'. ואני אשקר אם אומר שזה לא משפיע עליי רגשית".

פאפה אסיידו, ניו יורק, 13 במרץ 2024/GettyImages, Santiago Felipe/Getty Images

"אבל ההתעללות הזאת מזינה אותי והופכת אותי ליותר נלהב להפוך את הדמות הזאת לשלי, מפני שאני חושב על איך שהייתי כילד", הוא הוסיף, "הייתי מדמיין את עצמי בהוגוורטס על מטאטאים, והרעיון שילד כמוני יכול לראות את עצמו מיוצג בעולם הזה? זאת מניע אותי לא להילחץ ממשהו שאומר שעדיף שאמות מאשר שאעשה עבודה שאני הולך להתגאות בה מאוד".

באותו ריאיון הוא סיפר גם כי בעוד היה קורא נלהב של הספרים, הוא מעולם לא צפה בסדרת הסרטים שנעשתה על פיהם בעבר.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully