וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

חוזר לליברפול: מקרטני מוציא שיר חדש ומכריז על אלבום ראשון מזה 5 שנים

26.3.2026 / 17:11

השיר "Days We Left Behind" מתואר ע"י מקרטני כ"שיר זיכרון". האלבום ייקרא "The Boys Of Dungeon Lane", הופק ע"י אנדרו ואט, ייצא בסוף במאי ויכלול זיכרונות משנותיו המעצבות בליברפול, כולל עלילותיו המוקדמות עם חבריו ג'ורג' האריסון וג'ון לנון, לפני ימי הביטלס

שגיא בן נון מראיין את רינגו סטאר, המתופף האגדי של הביטלס/רינגו סטאר, המתופף האגדי של הביטלס, בראיון מיוחד לוואלה! תרבות. מראיין: שגיא בן נון; צילומים: AP, Getty Images, Creative Commons, יח"צ

פול מקרטני הוציא שיר חדש, "Days We Left Behind" שמו, והכריז על אלבום אולפן חדש וראשון מזה חמש שנים, שהופק על ידי זוכה הגראמי אנדרו ואט, וייצא ב-29 במאי.

האלבום בן 14 השירים ייקרא " The Boys Of Dungeon Lane" ויכלול זיכרונות משנותיו המעצבות של מקרטני בליברפול, כולל עלילותיו המוקדמות עם חבריו המנוחים ג'ורג' האריסון וג'ון לנון, לפני ימי התהילה של הביטלס. האלבום יכלול גם מספר שירי אהבה חדשים. מקרטני קרא לאלבום על שם Dungeon Lane, מקום קרוב לבית ילדותו בפרבר של ליברפול.

פול מקרטני, איצטדיון ה-O2, לונדון, 18 בדצמבר 2024/GettyImages, Jim Dyson/Getty Images

את השיר החדש "Days We Left Behind" תיאר מקרטני כ"שיר זיכרון" שהיווה השראה לשם האלבום. מקרטני צוטט בתקשורת הזרה בנושא: "חשבתי על הימים שהשארתי מאחור, ואני תוהה לעתים קרובות אם אני כותב רק על העבר, אבל אז אני חושב, איך אפשר לכתוב על משהו אחר? אלה פשוט הרבה זיכרונות מליברפול. לא היה לנו הרבה אבל לא היה אכפת לנו כי כל האנשים היו נהדרים ולא שמנו לב שלא היה לנו הרבה".

בשבוע שעבר נודע כי מקרטני יקיים שתי הופעות אינטימית בתיאטרון פונדה בהוליווד, שיתקיימו מחר ומחרתיים (27-28 במרץ). ההופעות יתקיימו באולם המכיל 1,200 צופים, ואלו הופעותיו הראשונות מאז שסיים את סבב ההופעות שלו בנובמבר.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully