עוד שבוע, עוד סערת אירוויזיון שקשורה לישראל: נציג דנמרק לתחרות העלה בסוף השבוע האחרון תמונה, ובה מדבקות עם מסרים פרו-ישראליים. לאחר התגובות, הוא נאלץ להסיר את הפוסט ולפרסם הבהרה לפיה המדבקות לא קשורות אליו.
הכול התחיל כשהזמר, סרן טורפגור לון, העלה לסטורי שלו תמונה של מחשב נייד ועליו הסמל של חברת דיסני. על הלפטופ הופיעו שתי מדבקות באנגלית: "פאק חמאס" ו"עם ישראל פאקינג חי".
אולם, זה לא התקבל יפה. כי התמונה הובילה לתגובות רבות, שבעקבותיהן פרסם הזמר הבהרה.
"שלום לכולם. אני רואה שמשהו שפרסמתי פורש באופן שהביא לתגובות רבות. זו מעולם לא הייתה הכוונה שלי. כדי להיות ברור לחלוטין: המחשב שמופיע בסטורי אינו שלי. אני אדם שפוגש ועובד עם אנשים רבים ושונים, ואני מאמין באופן עמוק בכבוד, אהבה ומרחב לכל אחד", כתב הזמר. "הפוקוס שלי נמצא במוזיקה שלי ובקהילה שאני מקווה ליצור באמצעותה. זה מה שאני מביא איתי לאירוויזיון".
הנציג הדני לאירוויזיון העלה תמונה עם מסרים בעד ישראל. מהר מאוד הגיעה "הבהרה"
29.3.2026 / 0:25
