וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בגלל שיעל שלביה נעלבה? עומר אדם מצנזר על הבמה צמד מילים

עודכן לאחרונה: 9.4.2026 / 10:59

גולשים שמו לב שבהופעות האחרונות במקסיקו ובאירועים פרטיים, בוחר עומר אדם להשמיט את צמד המילים "כפוית טובה" מתוך השיר "מלכת הדור", אשר גרמו ליעל שלביה להיעלב

עומר אדם/צילום מסך

האם עומר אדם חדל מלשיר את צמד המילים "כפוית טובה" בשיר "מלכת הדור" לאחר שיעל שלביה סיפרה בריאיון כי נעלבה מהן? לפי הביצועים האחרונים של עומר אדם, התשובה לכך היא כן.

הצייצן "הארנב ג'אז" שם לב שפעמיים בתקופה האחרונה, כשעומר אדם שר את הלהיט "מלכת הדור" הוא השמיט את צמד המילים "כפוית טובה" שלכאורה כוונו אליה. ההופעה הראשונה היא מלפני כמה ימים בקנקון שבמקסיקו וההופעה השנייה היא באירוע פרטי מלפני כחודש וחצי. זאת, כאמור, בעקבות ריאיון של בת זוגו לשעבר יעל שלביה שבו סיפרה כי נעלבה מצמד המילים הללו בשיר.

צפו כאן למטה בהשמטת המילים

לפני כמה חודשים התראיינה יעל שלביה לגיא פינס וסיפרה שם מה חשבה על השיר "מלכת הדור" שהתפרש לגרסה של עומר למה שקרה ביניהם. "נעלבתי, אחרי הפרידה היו הרבה ספקולציות. כשאני התראיינתי הדבר שהיה לי הכי חשוב זה לא להוציא שום דבר שהוא שלנו, שלא יגידו דברים רעים", סיפרה והוסיפה: "יש בשיר סממנים שמאוד מזכירים את מערכת היחסים בינינו. צבט לי שזו הדרך שלו להעביר מסר". לאחר שהשיר יצא והשמועות סביב הפרידה גברו, עומר ניסה להרחיק את השיר מהפרידה ויצר איתה קשר: "הוא שלח לי הודעה והתנצל. הוא הסביר שזה לא קשור והוא מצטער שככה זה יצא, זה מספיק לי. עד היום כשאני יושבת במסעדות ומתחילה המנגינה של 'מלכת הדור' הם מעבירים לשיר הבא. אנשים לא יכולים להשמיע את השיר לידי".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully