וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

"הוא מפלצת": הילדים הסודיים של מייקל ג'קסון חושפים איך התעלל בהם מינית

עודכן לאחרונה: 12.5.2026 / 9:23

בראיון מטלטל לתוכנית "60 דקות אוסטרליה" תיארו בני משפחת קאסיו מסכת של התעללות מינית, שימוש בסמים ואלכוהול ומניפולציות רגשיות קשות מצד מייקל ג'קסון - בעת שהיו ילדים

טריילר לסרט "מייקל"/באדיבות טוליפ אנטרטיינמנט

ארבעה אחים ממשפחת קאסיו, שהיו חלק בלתי נפרד מהמעגל הקרוב ביותר של מייקל ג'קסון במשך שנים, שברו שתיקה בריאיון מטלטל שהעניקו לתוכנית "60 דקות - אוסטרליה" ושודר אמש (ראשון). האחים - אדי, אלדו, דומיניק ומארי-ניקול - הגישו באחרונה תביעה נגד עיזבונו של הזמר, בטענה שהיה "טורף מיני סדרתי" שניצל את תמימותם ואת הערצת הוריהם כדי להתעלל בהם מינית לאורך שנים.

הקשר בין משפחת קאסיו לג'קסון החל בשנות ה-80, כאשר אבי המשפחה עבד במלון בניו יורק ופגש את כוכב הפופ. הקשר התהדק, המשפחה בילתה חגים בחוות "נוורלנד"של ג'קסון וליוותה אותו בסיבובי הופעות מסביב לעולם. "ההורים שלי היו צעירים. העובדה שמפורסם בסדר גודל כזה רצה להיות חבר שלהם גרמה להם להרגיש מיוחדים, וכך גם לנו", סיפר אדי (43). דומיניק הוסיף: "כשכוכב העל הגדול בעולם רוצה להיות חבר שלך, אתה פגיע ונוח למניפולציה. הוא רימה את כל העולם לחשוב שהוא יצור מושלם וחף מפשע, אבל הוא מפלצת. מה שהוא עשה היה רשע טהור".

מייקל והאחים/צילום מסך, 60 דקות

"מיץ ישו" ומשחקים מעוותים

האחים תיארו בפירוט את שיטות ההתעללות של ג'קסון:

סמים ואלכוהול: לדבריהם, ג'קסון סיפק להם אלכוהול ותרופות מרשם מגיל צעיר. הם כינו את היין "מיץ ישו" ואת המשקאות החריפים "מיץ דיסני". מארי-ניקול טענה כי ג'קסון נתן לה קסנקס ו-ויקודין כשהייתה בת 11 בלבד.

התעללות מינית: אדי העיד כי ההתעללות החלה בגיל 11 במהלך סיבוב ההופעות "Dangerous", והמשיכה לתוך שנות בגרותו. אלדו, האח הצעיר, סיפר כי ג'קסון ניצל אותו מינית בזמן ששיחקו במשחקי וידאו במיטה.

מניפולציות פסיכולוגיות: דומיניק חשף מקרה מזעזע שבו ג'קסון שתה את השתן שלו כדי להוכיח לו את "אהבתו". "חשבתי לעצמי, אני בחיים לא הייתי שותה שתן של מישהו, אז הוא בטח באמת אוהב אותי", שחזר בריאיון.

האחים הוסיפו כי ג'קסון "אימן" אותם כיצד לשקר בחקירות משטרה או מול הוריהם, כדי להבטיח שסודותיהם לעולם לא ייחשפו.

למה לשלם הרבה?

3 מנויים ב-75 שקלים וגם חודש חינם! וואלה מובייל חוסכת המון

לכתבה המלאה

"ניסיון סחיטה"

עורכי הדין המייצגים את עיזבונו של הזמר דחו את ההאשמות על הסף. הם מסרו ל-"60 דקות" כי מדובר בניסיון ציני לסחוט כספים: "באופן לא מפתיע, ניסיונות הסחיטה הללו מגיעים יותר מ-15 שנים לאחר מותו של ג'קסון, כשאין חשש מתביעת דיבה. לצערנו, במותו כפי שהיה בחייו, הכישרון וההצלחה של ג'קסון ממשיכים להפוך אותו למטרה".

התביעה, שהוגשה בפברואר האחרון, טוענת כי מעשי ההתעללות התרחשו במיקומים שונים, כולל בבתיהם של חבריו הקרובים דאז, אליזבת טיילור ואלטון ג'ון.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully