אחרי התקרית הדיפלומטית שהתעוררה בעקבות פוסט הומוריסטי שפורסם בחשבון האינסטגרם הרשמי של התאגיד, התאגיד הסיר את הפוסט והתנצל.
להקת Lelé, המייצגת את קרואטיה השנה באירוויזיון, תקפה בצורה חריפה מאוד את תאגיד השידור כאן בעקבות הפוסט. בפוסט פורסמה תמונה של חברת הלהקה וכתבה בהומור: "כשאת מגזימה עם הקעקועי חינה באילת". חברות הלהקה הקרואטית הגיבו בזעם והאשימו את התאגיד בלגלוג לתרבות הקרואטית.
בעקבות הסערה הודיע תאגיד השידור כאן כי הוא מסיר מיידית את הפוסט: "לא היתה בכוונת כאן לפגוע במשלחת קרואטיה, או בציבור הקרואטי. אנו מתנצלים על הפרסום, ונעביר התנצלות זו גם לראש משלחת קרואטיה".
כאמור, בעקבות הפוסט ההומוריסטי של תאגיד כאן, זעמו חברות הלהקה הקרואטית שכתבו באינסטגרם פוסט ארוך ונוקב בשפה האנגלית: "אנחנו מוטרדות מאוד מהתגובות של תאגיד השידור הישראלי, שבהן התרבות שלנו והנשים הקתוליות המדוכאות הושמו ללעג. זה מטריד במיוחד ללעוג לנשים ששרות על סבל נשי תוך הפגנת חוסר אמפתיה מוחלט לסבלם של אחרים".
