וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מדונה צונחת במצעד האמריקאי

8.5.2003 / 14:48

אלבומה החדש של הדיווה, "אמריקן לייף", נכנס בשבוע שעבר אל המצעד מהמקום הראשון - ובתוך שבוע הספיק לצלול עד למקום השמיני. את הבכורה קטף הראפר 50 סנט עם אלבום הבלאגנים שלו

לא שבוע טוב למדונה. "אמריקן לייף", אלבומה החדש והמיוחצן עד בלי קץ של הגברת, קיבל מכה קשה במצעד האלבומים האמריקאי כשצנח מהמקום הראשון - ממנו נכנס רק בשבוע שעבר - הישר אל המקום השמיני. בנוסף, מקורות יודעי חשבון מספרים כי מכירות האלבום צללו השבוע ביותר מ-60 אחוזים. במצעד האלבומים הבריטי רשם "אמריקן לייף" ירידה מרוככת יותר, עד למקום השלישי.

את המקום הראשון השבוע במצעד האמריקאי קטף הראפר הסורר 50 סנט, עם אלבום הבכורה שלו "Get Rich or Die Tryin", שמזה כבר 12 שבועות נושם את אוויר ההרים הצלול של פסגות המצעד. שני אלבומים שהם תוצר נלווה של תוכנית הטלוויזיה "אמריקן איידול" (מעין "כוכב נולד" רווי התרגשות צרכנית, שיובא לאמריקה מבריטניה) - האוסף "American Idol Season 2" והדיסק של זוכת השעשועון קלי קלארקסון - התייצבו, בהתאמה, במקומות השני והשלישי במצעד.

ולמי שמתעניין ב-Yeah Yeah Yeah's - ובכן, גיבורי הייפ נכנסו עם אלבום הבכורה שלהם, "Fever To Tell", אל המקום ה-67 במצעד האמריקאי. במצעד הבריטי, שכידוע יותר מעריך הייפ, נכנס האלבום מהמקום ה-13.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully