לאחר הליך בוררות משפטי שנמשך כארבע שנים - הזמר בניה ברבי חויב לשלם מיליונים למנהלו לשעבר אור מרמלשטיין אחרי שהוחלט כי הפר את החוזה ביניהם.
על פי החלטת הבורר, ד"ר אלון קפלן, חויב ברבי לשלם למרמלשטיין סכום של כ-5.3 מיליון ש"ח, הכולל הוצאות משפט. "מצאתי כי בניה ברבי הפר באופן יסודי את הסכם הניהול בין הצדדים", כתב הבורר בהתייחסו להחלטתו של הזמר המצליח לקטוע את החוזה עם מנהלו לשעבר באופן חד צדדי.
ממשרדו של אור מרמלשטיין נמסר: "אני שמח שהצדק יצא לאור. שנים של עבודה והשקעה נקטעו יום אחד באופן חד צדדי ובהפתעה גמורה, לאורך כל הדרך לא ביקשתי יותר ממה שהגיע על עבודתי. אני שמח כי כבוד הבורר הצליח לראות את האמת. אני מאחל לבניה הצלחה בהמשך דרכו. אני אמשיך לטפח לתמוך ולקדם אמנים איכותיים באופן הגון". מרמלשטיין מנהל כיום מספר אמנים, ביניהם אליעד נחום ושמעון בוסקילה.
בניה ברבי הפר חוזה עם מנהלו - ויפצה אותו במיליונים
עודכן לאחרונה: 24.6.2026 / 12:06
