וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אזליה בנקס נגד מיקי זוהר: "הוא עושה משהו בכלל?"

עודכן לאחרונה: 6.9.2026 / 6:54

אזליה בנקס שוב יורה לכל הכיוונים, והפעם על הכוונת שלה נמצא דווקא שר התרבות והספורט מיקי זוהר: "הוא באמת עושה משהו או שזה תפקיד סימבולי?"

אזליה בנקס. GettyImages
שוב תתהפך עלינו? אזליה בנקס/GettyImages

וואלה? לזה לא ציפינו: הזמרת, אזליה בנקס, שיחסיה עם ישראל ידעו ימים טובים וגם פחות, העלתה ציוץ מפתיע דווקא נגד שר התרבות והספורט, מיקי זוהר. בחשבונה ברשת החברתית X, היא שאלה את עוקביה "האם מיקי זוהר באמת עושה משהו כשר התרבות והספורט", או שמא "התפקיד שלו בעיקר סימבולי?".

לתהייתה היא הוסיפה את "שלמה", שהוא ככל הנראה שר התקשורת, שלמה קרעי, ושואלת האם הוא וזוהר עדיין מאשרים את ההסברה בימים אלו.

וואלה? לזה לא ציפינו: הזמרת אוהבת ישראל, אזליה בנקס, העלתה ציוץ מפתיע דווקא נגד שר התרבות והספורט, מיקי זוהר. בחשבונה ברשת החברתית X, היא שאלה את עוקביה "האם מיקי זוהר באמת עושה משהו כשר התרבות והספורט", או שמא "התפקיד שלו בעיקר סימבולי?".

לתהייתה היא הוסיפה את "שלמה", שהוא ככל הנראה שר התקשורת, שלמה קרעי, ושואלת האם הוא וזוהר עדיין מאשרים את ההסברה בימים אלו.

העקיצה כלפי זוהר מפתיעה במיוחד בהתחשב ביחסים החמים שהפגינה בנקס כלפי השר רק בשנה שעברה. לקראת ביקורה בישראל באוקטובר 2025, הזמרת הצהירה כי היא מעוניינת לפגוש את זוהר במהלך שהותה בארץ.

זוהר מצדו בירך אותה בפומבי עם הגעתה וכתב: "אנחנו מודים לך על תמיכתך בישראל ושמחים לארח אותך כאן, את חברה אמיתית וציונית גדולה".

בנקס הגיעה אז לישראל לביקור תמיכה לציון שנתיים לטבח 7 באוקטובר, שבמהלכו ביקרה בין היתר באתר מסיבת הנובה, ביד ושם ובים המלח. בהופעתה בתל אביב היא אף עלתה לבמה כשהיא עטופה בדגל ישראל ועונדת מגן דוד. הביקור הגיע חודשים ספורים לאחר שהכריזה ברשתות החברתיות "אני ציונית", במסגרת רצף ארוך של ציוצים שבהם הביעה תמיכה בישראל ותקפה אמנים שקראו להחרימה.

sheen-shitof

עוד בוואלה

נלחמים ביוקר הנדל"ן: כך תוסיפו לבית חדר ביום אחד

בשיתוף קבוצת גוטליב אלומיניום

מלכה ציונית. אזליה בנקס/GettyImages

אלא שכמו שכבר למדנו מבנקס, היחסים שלה עם ישראל ידעו לא מעט עליות ומורדות. עוד ב-2018, אחרי הופעה בבארבי, היא נשבעה שלא תחזור לישראל בעקבות שורה של תקריות שלטענתה כללו יחס גזעני ועיכוב בנתב"ג.

שבע שנים לאחר מכן היא חזרה בה, הגיעה לביקור נוסף והפכה לאחת התומכות המוכרות והמפתיעות של ישראל בעולם התרבות. גם במהלך אותו ביקור התמיכה ב-2025 הספיקה לעורר סערה בעקבות ציוצים נגד יהודים אשכנזים, לפני שהבהירה שוב את תמיכתה בישראל.

בינתיים, לא ברור מה בדיוק עומד מאחורי הציוץ החדש או למי מתכוונת בנקס כשהיא שואלת אם זוהר ו"שלמה" עדיין "מאשרים את ההסברה". גם זהותו של אותו שלמה לא נכתבה במפורש, ולכן לא ניתן לקבוע בוודאות כי מדובר בקרעי. מה שבטוח הוא שאחרי החיבה הפומבית שהפגינה כלפי זוהר רק לפני כשנה, נראה שמשהו ביחסים השתנה.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully