משתתפת העונה השמינית של "מחוברים" ודמות מוכרת בחיי הלילה של תל אביב, קרול צבי, הלכה לעולמה ביום שישי האחרון בגיל 45, לאחר מאבק ממושך במחלת הסרטן. צבי הותירה אחריה בן, שחגג לאחרונה את יום הולדתו התשיעי.
אחותה עדי, סיפרה לוואלה תרבות על התחושות הקשות ועל הדמות המיוחדת שהייתה: "קרול הייתה יחידה ומיוחדת, אישה עוצמתית, שופעת אהבה ותשוקה לחיים. הייתה לה היכולת לאהוב ולהיות נאהבת בעוצמות גדולות והייתה לנו הזכות להיות חלק משמעותי בחייה. האור שלה זוהר למרחקים והוא ימשיך ללוות אותנו גם אחרי לכתה".
"קרול לימדה אותי לאהוב את החיים", הוסיפה אחותה בר.
עוד לפני שהגיעה למסך, צבי הייתה דמות מוכרת בסצנת חיי הלילה התל אביבית. יחד עם בן זוגה ושותפה העסקי מיקי ויינר ניהלה את בר "גאולה", ולפני כן הייתה מזוהה גם עם הבר "הלן קרולה" באזור שוק הכרמל.
ב-2017 הצטרפה צבי לעונה השמינית של "מחוברים" והמצלמות ליוו אותה באחת התקופות המטלטלות בחייה. אחרי שנים של ניסיונות להיקלט, היא תיעדה בסדרה את ההיריון ואת לידת בנה, שהיום בן 9. במהלך ההיריון התגלה גם ממצא בצווארה, בתקופה שבה עוד התמודדה עם מותה של אחותה קרין ממחלת הסרטן.
חברים ומכרים ספדו לצבי ברשתות החברתיות ונזכרו באישה שהכירו מחיי הלילה של תל אביב וגם מהחיים שאחריהם. בקבוצת הפייסבוק "Urban Moms Tel-Aviv", שבה הייתה חברה, כתבה אחת מחברות הקבוצה כי במשך כעשרים שנה השתיים נהגו לחלוף זו על פני זו ברחוב ולהחליף שלום וחיוך.
היא נזכרה במיוחד בלילה אחד ב־2007, לאחר ליל הסדר, שבו הגיעה עם שתי חברות לבר "הלן קרולה" שניהלה צבי ליד שוק הכרמל. לדבריה, המקום היה כמעט ריק ורק הן, צבי ואחותה היו בו, אבל דווקא הערב המקרי הפך ל"אחד הלילות הכי כיפיים שהיו לי בחיים". בהמשך, כתבה, המפגשים ביניהן עברו מהברים לגינות השעשועים ולמשחקיות. "תמיד חייכה ונראתה אישה עוצמתית ומקור השראה", ספדה לה.
