העימות ממשיך להחריף: בריאיון לתוכנית "מוריה וברקו" בערוץ 13, שאלו המגישים את נפתלי בנט על פרשת שיפוץ ביתו הפרטי. בנט התרעם והכחיש כי שיפץ את ביתו, בטענה שרק התאים את ביתו ברעננה לסטנדרטים הנדרשים לאבטחת ראש ממשלה.
"היא שקרנית גדולה מאוד. זה לא בסדר", אמר בנט בהתייחסו לעיתונאית אילה חסון, שפרסמה שורת תחקירים, בין היתר בערוץ 13, על פרשת שיפוץ ביתו.
חסון הגיבה על הדברים, ואף צירפה סרטון בו נשמע יו"ר ביחד טוען בראיון בפני דנה וייס ששיפוץ ביתו ובניית חדר עבודה לראש ממשלה עלה 160 אלף שקלים, לצד ראיון אחר בו הוא טוען שאותו שיפוץ ממש עלה רק 70 אלף שקלים.
הסרטון ששלחה אילה חסון
- בשיחה עם וואלה תרבות, העיתונאית התקוממה למשמע דברי יו"ר ביחד: "נפתלי בנט שקרן, וכדרכם של שקרנים הוא לא זוכר מה אמר למי ומתי. לדנה וייס אמר 160 אלף, אתמול כבר 70 אלף. אפילו הדו"ח שבנט נסמך עליו מדבר על 182 אלף שקלים כולל ריהוט וכו'.
- "הוא הסתיר מאזרחי המדינה שהוא הופך את ביתו הפרטי ברעננה למעון רשמי של רוהמ , המהלך הזה נחשף בבג"ץ. ההחלטה הזו שלו גררה הוצאות של עשרות מיליונים. למשלם המיסים. הוא מירר לשכנים שלו ברעננה את החיים כשנבנה סביב ביתו מבצר שפורק בתום כהונתו הקצרה".
- "מעולם לא טענתי ששיפצת את ביתו בעשרות מיליוני שקלים. פירטתי עם מסמכים את ההוצאות.
- ד"ש מהוולטים שהתנצל עליהם, וגם מהמדחס של המזגן שהחליף בשבוע הראשון לכהונתו בביתו הפרטי ברעננה שהפך למעון רשמי של מדינת ישראל".
- "אני מבינה שזו נקודת מבוכה גדולה עבורו. שיעשה קמפיין על הראש של מישהו אחר, לא עליי. בכל הפרסומים שלי הצגתי מסמכים ופירוט מדוייק. אגב אב הבית שלו השתמש לא פעם במילה שיפוץ ביחס לעבודה שם", חתמה.
- מלשכתו של בנט לא נמסרה תגובה, וככל שתגיע תפורסם.
