וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ג'ים קארי מנקנק את המטריקס

26.5.2003 / 16:17

הסרט "ברוס הכל יכול", בכיכובו של פני הגומי, העיף את המטריקס החדש מראש רשימת שוברי הקופות, ואף הרוויח 30 מיליון יותר ממנו בסופ"ש

"ברוס הכל יכול", בכיכובו של ג'ים קארי, העיף את "מטריקס Reloaded" מראש רשימת הסרטים המכניסים של סוף השבוע, לאחר שבוע אחד בלבד בו שהה טירוף המטריצה במקום הראשון. עפ"י הנתונים שנאספו עד כה, שאינם כוללים את היום (מדובר בסופה"ש הארוך של ממוריאל דיי), צבר "ברוס" 70 מיליון דולר בקופות ארה"ב, והוא צפוי להכניס כ-15 מיליון נוספים עד סוף החג. המטריקס השני צבר בוויקאנד 40 מיליון בלבד. כמובן שאין צורך להזיל דמעות בשביל האחים וושאבסקי – הסרט צבר יותר מ-200 מיליון בשבוע וחצי בו הוא רץ.

הקומדיה "ברוס הכל יכול", בכיכובם של ג'ים קארי, ג'ניפר אניסטון ומורגן פרימן, עוקבת אחר מעלליו של קארי לאחר שהוא מקבל מאלוהים כוחות בלתי מוגבלים.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully