וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

טאטו לא הגיעו לארץ

17.6.2003 / 10:29

מסיבת העיתונאים שתוכננה להיום בוטלה, וספק רב באשר לקיומן של הופעות הצמד הלסבי המתוכננות להמשך השבוע

הצמד הלסבי טאטו, שהיה אמור להגיע הבוקר לישראל, נשאר במוסקבה בינתיים. מסיבת העיתונאים שתוכננה להיום בצהריים בוטלה, וספק רב קיים באשר לקיומן של הופעות הצמד הלסבי המתוכננות להמשך השבוע. בהודעה שנמסרה מטעם משרד יחסי הציבור שרי ישראלי-קרן קורינלדי נכתב כי "למיטב ידיעתנו ולמיטב ידיעת המקורבים להפקה, הצמד וצוות ההפקה שהיו אמורים לנחות בישראל (כ-15 איש) לא עלו על הטיסה ארצה. צר לנו על עוגמת הנפש בה התנסינו כולנו מספר פעמים בשבוע האחרון בגלל התנהלות המפיקים בארץ ובחו"ל".

אלון אמיר, ממשרד יחסי הציבור, מדבר על "התנהלות איומה של המפיקים בארץ ובחו"ל, שהביאה לכך שלצמד הנערות עדיין אין ויזות. יכול להיות שטאטו יגיעו בערב או מחר. יכול להיות שיהיו הופעות, ויכול להיות שלא. בינתיים הן נשארות במוסקבה".

בחברת ההפקה "איזבלה ארט פרודקשיין" מאשרים כי אכן "יש בעיה, הם לא קיבלו את הויזות". המפיק הראשי עושה את דרכו כעת לירושלים בנסיון לסדר את העניינים פרוצדורלית, והתקווה היא שענייני האשרות יסודרו "אם במשרד הפנים לא יעשו צרות כמו בדרך כלל". בכל מקרה, מוסרים המפיקים, ישנו "סיכוי גדול שטאטו מגיעות".

בשבוע שעבר כבר אמורות היו השתיים לנחות כאן לביקור בזק מקדים, אולם גם ביקור זה - שתחילה תוכנן לעיר הקודש ולאחר מכן הועתק לשינקין בתל אביב - בוטל ברגע האחרון, בטענה למחלה של אחת הבנות.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully