1. Richard X Presents His X-Factor 1
אולי זה נכון שקומבינת הבוטלגים/באסטרד-פופ היא הדיל דאשתקד (שמעתי שהיום משמיעים מאש-אפים בגלגל"ץ), אבל כמו בכל דבר, יש מש-אפים בהם סתם ערבבו שני שירים ביחד, ויש מש-אפים שהם מעשה ידי אמן. ובתחום הזה, האמן מספר אחד הוא ללא ספק ריצ'רד אקס. אקס זה לא בנאדם שסתם מערבב, הוא גם דואג לביצוע ווקאלי חדש לגמרי ולהפקת אלקטרו-קיטש עכשווית, מלוטשת ומצוינת. גם אם באסטרד-פופ זה לא יותר מאשר גימיק חולף, בשביל ריצ'רד אקס זאת בסך הכל טכניקה לייצור פופ משובח. השורה התחתונה היא שגם מי שאין לו שום מושג בהיסטוריה של הפופ ובכלל לא מזהה את השירים המרכיבים כל טראק באלבום, וגם מי שנוטה לזלזל בהומור הריצ'רד אקסי (שם התקליט, למשל) או בגימיקיות הזמנית של כל העסק, לא יוכל להתכחש לעובדה שמדובר באלבום פופ מצוין. לפחות לשבועיים הקרובים.
אדון איקס גם לא התקמצן באורחים, ובין היתר משתתפים בחגיגת בני הכלאיים הזאת ג'ארביס קוקר מפאלפ (שעושה חסד למאזי סטאר), מלך האלקטרו-קלאש טיגה ודבורה אוונס-שטיקלנד המא
2. 10 Years of Wall of Sound Off The Wall
לכבוד עשר שנים לקיומו הוציא הלייבל הבריטי Wall of Sound אוסף המסכם את פעילותו עד כה (שלצדו יצא גם דיסק בונוס עם 19 קטעים שמוקססו יחדיו בידי אלכס גיפורד מהפרופרלרהדז). אחרי התחלה מבטיחה בדמותה של ההצלחה הגדולה ביותר של הלייבל בתקופה האחרונה, צמד האלקטרונאים הנורדים רויקסופ, מוכיח האוסף את מה שחששנו מפניו כל הזמן: שבתכלס וול אוף סאונד הוא לא הרבה יותר מאשר לייבל ביג-ביט מיושן ומעפן. אתם קולטים שהאנשים האלה שמים קטע של ה- Wiseguysבאוסף שלהם, כאילו זה משהו להתגאות בו?
אחרי ביקור לגמרי מיותר בממלכת הביג-ביט של ה-Wiseguys, פרופלרהדז, מקון ו-Agent Provocateur, עובר האוסף להציג בפנינו את חברות הבת של הלייבל, כאשר Blak Twang וה-Creators מייצגים את לייבל ההיפהופ של וול אוף סאונד, Bad Magic, והפופ האלקטרוני המתובל במקצבים לטיניים של שון לי והפופ הפסיכדלי של הBees, שלעיתים נוטים לכיוונים וינטג'-לטיניים אף הם (באוסף הם מיוצגים על ידי הקאבר שלהם לA Minha Menina של אוס מוטנטס) מייצגים עוד חברת בת בשם We Love You. אבל למרבה הצער ההשפעות הדרום אמריקאיות לא נגמ
