וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פיראס ניצח בפרויקט Y

26.11.2003 / 0:04

הזוכה, ערבי ישראלי, גבר על הפייבוריט צ'ינו באירוע הגמר המרגש של התוכנית

אחרי גיבושון של 80 יום הכריע הקהל כי פיראס חורי הוא המנצח ב"פרויקט Y", תוכנית המציאות התקדימית של ערוץ הצעירים בלוויין. חורי - שזכה במשרת מנחה בערוץ - הוא ערבי ישראלי שמחלק את זמנו בין הכפר עילבון ללימודי קולנוע בתל אביב. את הבשורה המפתיעה קיבל כשלצדו אביו וחברתו.

באירוע הסיום החגיגי, שנערך במועדון הדום בתל אביב והועבר בשידור חי, קיבלו חמשת הפיינליסטים 60 שניות אחרונות כדי לשכנע את הקהל לבחור בהם. במפגן איכויות קיצוני למדי הציעו החמישה את מרכולתם: אליענה הגישה אינטרפטציה ללייזה מינלי מ"קברט", דקלה הביאה בריגושים במונולוג על עצמה, פיראס ליהטט עם "אין מדינה לאהבה", קמילה עשתה תרגיל בריטני ודגמנה סטריפטיז משעשע, וצ'ינו עשה צ'ינו.

הערב כלל גם פגישה מרגשת של כל מודחי הפרויקט. אורן ודקלה התאחדו לנשיקה, יוגב ברזילי - שעזב את הווילה בסערה - נמנע מלהיכנס אל מאחורי הקלעים ושמר על ריחוק אסטרטגי מהנוכחים, ההורים בכו, אילנה ברקוביץ' הנחתה, והקהל צווח.

ואלה המפסידים: קמילה פאליי עם 7 אחוזים מהקולות, דקלה קידר עם 9 אחוזים, אליענה בקייר עם 18 אחוז, וצ'ינו אלמיזרק - שנחשב לפייבוריט לאורך כל הדרך - עם 31 אחוז. הזוכה הנרגש גרף 35 אחוזים מקולות המצביעים, שמספרם מוערך בכ-60 אלף.

באווירת צו-פיוס אנו מגישים לכם, לסיום, את אחד מקטעי הפרידה מתוך הבלוג שכתב בווילה המנצח הגדול:

"הצלחנו לעשות פלאים בווילה הזאת, הצלחנו לעשות מה שלא נעשה אף פעם באופן מוחלט בארץ, והוא לחיות בלי שום קשר לרקע של הבן אדם; דת, עדה, אמונה, לאום, נטיה מינית, צבע... אפשר לחיות ביחד. אני כבר חודשיים וחצי לא נמצא במציאות שמחוץ לווילה, אני לא יודע כלום על מה שקורה בחוץ אבל אני יודע שבווילה כולנו היינו ועדיין שווים. אני לא חושב לרגע שאנחנו שינינו את פני המצב בארץ או השכחנו היסטוריה, אך אני יודע שהשפענו ואני יודע שההשפעה שלנו תאריך זמנים, כי כל מה שהיה פה היה אמיתי".

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully