וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עורכי "מבט" המתפטרים שבו לתפקידם

26.1.2004 / 9:33

זאת אחרי שנענו טענותיהם באשר למצבה המידרדר של מערכת החדשות של ערוץ 1

שני עורכי "מבט" שביקשו לפרוש מתפקידם, ניצן חן ומיכאל דורון, שבו לעבודה סדירה כעורכי מהדורת החדשות בערוץ 1. ב"ידיעות אחרונות" דווח כי השניים נפגשו עם מנהל הערוץ, מוטי עדן, שהעניק להם תשובות לטענות שהעלו ובגינן ביקשו להפסיק את עבודתם. לדברי אחד הנוכחים: "ניתנו להם תשובות לכל השאלות בנושא תקציב רשות השידור וערוץ 1 לשנת 2004 והם עודכנו מפי המנכ"ל, יוסף בראל, בנוגע להמשך תיגבור חטיבת החדשות באנשי מקצוע ובכוכבים בעתיד הקרוב".

יום אחרי עזיבתו של גלעד עדין לטובת ערוץ 10, התריעו השניים כי מערכת החדשות של הערוץ הציבורי מתפוררת ועומדת על סף קריסה, והודיעו כי במצב זה אינם מעוניינים להמשיך ולשאת באחריות העריכה, והם מבקשים למלא תפקידים אחרים במערכת. חן הוא גם כתב ערוץ 1 בכנסת ודורון הוא עורך "מבט לכסף" וכתב לענייני מדע.

בתוך כך דווח ב"מעריב" כי עדין ישתלב בערוץ 10בתוכנית שתשודר בערב שישי ותיאבק על הרייטינג עם "יומן" של ערוץ 1 ו"אולפן שישי" של ערוץ 2.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully