וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מייסד הפיקסיז מוציא עוד אלבום

1.9.2004 / 17:08

פרנק בלאק יוציא אלבום כפול שיכיל, בין היתר, קטעי דמו ישנים וגרסאות כיסוי לשירי הלהקה המיתולוגית

המייסד של הפיקסיז, פרנק בלאק, עומד להוציא אלבום חדש וכפול באוקטובר. האלבום, "Frank Black Francis", יכיל 15 קטעי דמו מתקופת הפרה-פיקסיז, לצד גרסאות מחודשות לשירי הלהקה המיתולוגית שהתאחדה לאחרונה, שהקליט בלאק לאחרונה עם Two Pale Boys.

בלאק התייחס לביצועים החדשים והבהיר: "עשיתי אותם כדי לאזן את המחורבנות הנוכחית וכדי שמי שלא שמע עליי או על הפיקסיז לא ירגיש שדופקים אותו כשהוא קונה את הדיסק". ואם בענייני תהליך ההתחדשות ושיתוף הפעולה אמר בלאק, "פשוט שרתי כמה טקסטים למיקרופון ואמרתי 'נתראה אחרי זה' והם ממש השתגעו. זה סוג של פריפורם, לא ג'אז, קצת ניו-אייג'. זה לא ממש אלבום חדש. זה יותר כמו ניסוי".

לגבי האלבום העתידי של הפיקסיז אמר בלאק, "חברות תקליטים, חברות שמקליטים – מי צריך אותם? אנחנו בעניין של הלקוחות האמיתיים – המעריצים. איתם אנחנו מנסים לתקשר... במונחים של התקדמות ההתקשרות עם חברת תקליטים, אין לנו שום צורך בזה, כי אין לנו מה למכור להם. ואם יהיה לנו משהו, בטח נעשה את זה בזהירות. בסופו של דבר, חברות התקליטים זקוקות לתוכן. הם זקוקים לאמנים. כרגע, הם זקוקים לאמנים יותר ממה שאנחנו זקוקים להם".

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully