זרם הדיווחים אודות מסע החיפושים ליורש תפקיד הסוכן החשאי בשירות הוד מלכותה ממשיך במלוא המרץ. על פי הדיווחים החדשים, מתנהלים בימים אלו מגעים ראשונים בין המפיקים לשחקן הסקוטי, יואן מקגרגור ("טריינספוטינג","מלחמת הכוכבים", "מולן רוז'"). מקור בכיר מסר כי השיחות החלו בשלבים מוקדמים. לדבריו, "ליואן יש יתרון גדול הוא כבר כוכב בינלאומי, שהוכיח עצמו בתפקידים משני הסוגים, רומנטים ופעולה".
סוכני ההימורים לא החמיצו את ההזדמנות ופתחו טבלאות הימורים לגבי סיכויי המועמדים השונים לזכות בתפקיד הנחשק. חביב סוכני ההימורים הוא קולין פארל שמככב בראש הטבלה עם סיכויים של אחד לשלוש, יו ג'קמן הוא הבחירה השנייה עם סיכוי של אחד לארבע ואילו איאן מקרגור נמצא בתחתית הרשימה עם יחס של אחד לארבע-עשרה. כמו כן, מציעים הסוכנים יחס של אחד לאלף במידה ודל ווינטון יבחר לגלם את הסוכן החשאי.
תקציר האירועים האחרונים: ההכרזה על פרישתו של פירס ברוסנן (שגילם את בונד בארבעת הסרטים האחרונים בסדרה), לוותה ברשימת מועמדים אפשריים; במקביל הודיעו המפיקים כי לסרט ה-21 במספר הם מחפשים שחקן צעיר יותר מבעבר, שיתאים את דמות סוכן העל לרף המודרני של גיבורי העל הצעירים, שכובשים את הקופות. לאחר מכן, יצאה הודעה כי סוכן הוד מלכותה החדש יהיה אריק באנה האוסטרלי; אולם, בעקבות הכחשה מהירה של האחרון, המשיכו המפיקים בחיפושים; בשלב הבא, פירס ברוסנן, שבעת פרישתו הזהיר את המלהקים כי הילד הרע מאירלנד, קולין פארל, איננו מתאים להחליפו בתפקיד מנער המרטיני, חזר בו מהכרזתו והמליץ עליו לתפקיד. אך בכך לא נסתם הגולל על מסע החיפושים המפרך והסאגה נמשכה, רק לפני כיומיים התבשרנו כי פי.דידי, הראפר הקשוח והאמביציוזי, היה רוצה לגלם את 007 השחור הראשון.
גם יואן מקרגור מועמד ל-007
7.11.2004 / 10:32
שמועות: מתנהלים מגעים בין המפיקים לשחקן הסקוטי החתיך. המכרז על תפקיד מנער המרטיני בשירות הוד מלכותה נמשך