השחקן הוותיק ג'ון דרו ברימור מת אתמול בגיל 72. ג'ון היה נצר לשושלת השחקנים של משפחת ברימור השערורייתית ואביה של דרו ברימור, נצר בעייתי בפני עצמה ומלאכית הוליוודית מכהנת. "הוא היה איש מגניב, בבקשה חייכו כשאתם חושבים עליו", מסרה אמש דרו לאחר מותו של אביה שעדיין לא ברור כיצד והיכן מת.
ג'ון ד. היה חלק משמעותי משבט שחקנים שכלל את אביו, ג'ון ברימור ודודיו ליונל ברימור ואתל ברימור. דרו היתה בתו מאשתו השלישית. ג'ון ד. נולד בבוורלי הילס ב-1932 ואמו היתה השחקנית דולורס קוסטלו. הוא התחיל את הקריירה שלו כמתבגר תחת השם ג'ון ברימור ג'וניור ולאחר מכן הפך לג'ון דרו ברימור. ב-1950 החל לשחק בסרטים בהם "כנפי הרעם", While the City Sleeps", "The Big Night" ואחרים.
כמו רבים אחרים מבני המשפחה המפורסמת, גם ג'ון ד. ברימור נתקל בבעיות של סמים, אלכוהול ואלימות במהלך הקריירה. ב-1960 הוא עזב את הוליווד לטובת איטליה ותעשיית הסרטים האירופאית. גם שם הספיק להתפרסם בזכות קטטות רחוב אלימות בהן לקח חלק כשהוא שתוי. "אני לא נחמד, ילד אמריקאי נקי, אני בסך הכל בן אדם, דברים כאלה קורים", אמר בראיון ב-1962.
מת השחקן ג'ון דרו ברימור
30.11.2004 / 10:35
אביה של השחקנית דרו ברימור ונצר למשפחת השחקנים הוותיקה ועתירת האלכוהול מת אתמול בגיל 72