וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

רובין וגוטמן יימכרו בר"ג

מור שני

9.4.2006 / 16:36

יצירות של הציירים יימכרו במכירה פומבית ראשונה מסוגה, שיתוף פעולה של בית המכירות הפומביות "מצא" עם גלריה קריאף, בשווי של כ-4 מ' דולר

בית המכירות הפומביות "מצא" ברמת גן, בשיתוף עם גלריית לוסיאן קריאף בירושלים, יערוך מכירה פומבית של יצירות חשובות של אמנים ישראלים ואירופים. בבית המכירות מעריכים כי סך כל המכירה יעמוד על 4 מיליון דולר.

בבית המכירות מעריכים כי יצירה אחת של רובין, "פרחים", תמכר בסכום שבין 100-130 אלף דולר. בין האמנים הנוספים שיצירותיהם ימכרו נמצאים נחום גוטמן, מואיז קיסלינג, לודוויג בלום, קמיל פיסארו, יששכר ריבק, לסר אורי, אבל פן, מוריס אוטרילו ואיזידור קאופמן.

גם פיקאסו יימכר ברמת גן. אולם, מדובר ברישום עיפרון משנת 50', המוערך בין 10 ל-12 אלף דולר בלבד.

המכירה תתקיים ב-25 ביוני בבית המכירות "מצא" ברמת גן, ותקדם לה תצוגה שתפתח ב-26 באפריל, בגלריית קריאף בירושלים, ותציג יצירות נבחרות שישתתפו במכירה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    0
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully