עברי לידר, אפשרת גוש שלומי שבן, דן תורן ופישי הגדול, יופיעו ביום ראשון הבא באירוע למען הגברת המודעות לנושא תרומת איברים, שיתקיים במועדון קולטורה בתל אביב.
נושא תרומת האיברים בישראל הוא נושא כאוב, שכן רשימת החולים הממתינים להשתלה ארוכה, ואילו תורמים יש מעט. המרכז הלאומי להשתלות איברים, ששייך למשרד הבריאות ואחראי על תיאום כל ההתשלות שמתקיימות בארץ, מקווה באמצעות האירוע להגביר את המודעות לנושא אצל הקהל הצעיר והסטודנטיאלי, ואף יאפשר חתימה במקום על כרטיס אד"י שמאשר תרומה של איבריו של החותם במקרה של מוות.
המרכז הלאומי להשתלות פנה לאמנים רבים נוספים, בינם כל האמנים החתומים בחברת הליקון, שיגיעו למופע בתור קהל להבעת הזדהות. כמו כן פנו אל כל צוות ערוץ 10.
המופע, אשר יתקיים ביום ראשון, ה-30.4, נערך בעזרת תרומתו הנדיבה של מועדון קולטורה, שתרם את המקום ומאפשר את הקדשת ההכנסות ממכירת הכרטיסים למרכז הלאומי להתשלות איברים. כרטיס כניסה יעלה רק 50 ש"ח.
המעוניינם לחתום על כרטיס אד"י, ללא קשר לאירוע, יכולים לפנות למרכז הלאומי להתשלות איברים בטלפון: 1800-609-610.
עברי לידר ואפרת גוש למען תרומת איברים
מור שני
23.4.2006 / 11:59