אחינועם ניני ממשיכה לעשות חיל בזירה הבינלאומית כזמרת הישראלית היחידה שרוב הופעותיה מתקיימות מחוץ לישראל. כעת היא מוציאה באיטליה, יפאן והודו DVD ואלבום של הופעה חיה עם רביעיית כלי המיתר "סוליס". זו הפעם הראשונה שניני מוציאה DVD של הופעה בחו"ל, אך כבר הספיקה למכור למעלה ממיליון וחצי עותקים ברחבי אירופה.
האלבום, ששמו "אחינועם ניני ורביעיית המיתר סוליס", כבר יצא בארץ בספטמבר האחרון, בחברת NMC. בחו"ל הוא ישווק בחברת יוניברסל.
כמו כן, בספטמבר הקרוב תוציא ניני, המתגוררת בארץ, אלבום חדש עם מוזיקה נפוליטנית אותנטית, יחד עם רביעיית סוליס. ניני תשיר באלבום באיטלקית, אך השירים יתורגמו ויבוצעו על ידה גם בעברית, לשיווק בארץ.
אלבומיה של ניני מכילים בדר"כ שירים באנגלית, עברית וכן שירים בשפות צרפתית, ספרדית ואיטלקית בהתאמה למקום בו האלבום משווק. היא מופיעה כ-150 הופעות באירופה מדי שנה, ועיקר מאזיניה מרוכז בספרד, באיטליה ובצרפת.
אחינועם ניני הוציאה DVD ראשון בחו"ל
12.5.2006 / 15:34